Megmaradt 20 dkg túróm, és holnap le is fog járni, mit készítsek belőle, ami hamar megvan? Valami sütire gondoltam, te mit készítenél?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 08:58
1/8 anonim válasza:
Körözöttet, bár az nem sütemény, 1 perc alatt kész van.
Vagy legyen túrós palacsinta.
2/8 anonim válasza:
Boci szeletet.Gyors,finom,egyszerű,nem lehet elrontani.
3/8 anonim válasza:
Én túrógombócot szoktam :) Hamar kész, összerakás+főzés össz 15 perc.
4/8 anonim válasza:
Házi túrós kókuszgolyó! A férjem szinte azonnal befalta az összeset. Lehet mandulát tenni a közepébe, de nálunk a fagyasztott málna volt a favorit. Persze akkor is nagyon finom, ha semmit sem teszek a közepébe.
Én innen néztem a receptet
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt! Finomabbnál finomabb ötleteket kaptam, amiket gyorsan fel is jegyeztem! Nagyon kevés időm van, így most a túrós kókuszgolyót megpróbálom, de a többi is sorra fog kerülni!
2012. jan. 13. 09:26
6/8 anonim válasza:
Nincs mit! Ne felejtsd a kókuszreszelék egy részét félretenni, hogy legyen mibe forgatni a golyókat! Ha elfogy a kókusz, akár kakaóporba is forgathatod.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, készen is lettem vele, már a hűtőben van :-)Nem ismertem ezt a receptet, de nagyon örülök neki, hogy megmutattad, olyan egyszerű, finom, és nagyon hamar megvan. Köszi!
2012. jan. 13. 09:51
8/8 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy ezt a kókuszgolyót akkor még ma, vagy legkésőbb holnap meg kell enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!