Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy készítenél ki egy 30...

Hogy készítenél ki egy 30 éves, , férfit", hogy takarodjon máshova élősködni?

Figyelt kérdés
Tudom durván hangzik de nekem elég volt,hogy azért mert ők ingyen élnek esznek isznak itt Én meg férjem meg mindenért fizetünk.Amint van pénzünk megy a lecsóba mert nem marad semmi!Rokonok meg nem szólnak mert túl birkák hozzá.Ha meg Én teszem a megjegyzést hogy nem egy huszonéves párnak kellene érett embereket eltartani akkor le vagyok baccva.Sajnos költözni még nem tudunk,de nem hinném hogy a nagy családi házból(nagyszülői)nekem kellene egy vadidegen miatt albérletbe kényszerülnöm.

2012. márc. 31. 01:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Az utolso kommentedben leirtad, hogy mit is kellene tenned: tehat ne fizess be semmi szamlat, a kajat dugd el, hogy ne ehessek meg, sporolj, ne koltekezz nehany honapig (olyan rem gyorsan nem kapcsolnak ki mindent), azutan pedig gyorsan menjetek alberletbe! Muszaj lepni, ez igy nem elet...
2012. ápr. 2. 10:41
 22/32 anonim ***** válasza:

20:

Értik? Ehhez képest ki sem derült a kérdésedből kiről is van szó, nem véletlenül kérdeztek rá mindenre.

A mércéd akkor is kettős, ha az arányok mások, mert ő több ideje munkanélküli, mint te voltál.

2012. ápr. 2. 11:10
 23/32 A kérdező kommentje:

Munkakerülő és munkanélküli között azért van némi nemű különbség nem?

Mert nem nem talál hanem NEM is AKar keresni!

2012. ápr. 2. 12:13
 24/32 anonim ***** válasza:

"Munkakerülő és munkanélküli között azért van némi nemű különbség nem? "

Igen, van különbség, csakhogy az a te véleményed, hogy "munkakerülő", én nem jelenteném ki csak az egyik fél meghallgatása után, hogy ez így igaz.

2012. ápr. 2. 13:48
 25/32 A kérdező kommentje:

,,Igen, van különbség, csakhogy az a te véleményed, hogy "munkakerülő", én nem jelenteném ki csak az egyik fél meghallgatása után, hogy ez így igaz."

Konkrétan kijelentették,hogy amég megtudják maguknak venni a a cigit meg a tisztálkodási szereket addig ők nem fognak elmenni dolgozni!Hisz kaja úgyis mindig van!

Ő persze most jön az ,hogy csak Én állítom ezt...gondolhattam volna.Érdekes mi mindig találunk másnem alkalmi munkát de Ők 2 év alatt még egy napot se?Sőt amikor ajánlottam hogy van pár nap munka bár gürizni kell akkor az se volt jó.Akkor miről beszélsz te itt?

2012. ápr. 2. 19:23
 26/32 anonim ***** válasza:

2 éve ez megy mért nem dobbantottatok már rég?

Már kerestek volna melót vagy a nagyiék kirakják őket.

2012. ápr. 2. 21:54
 27/32 A kérdező kommentje:
Mert amikor volt félretett pénzünk arra hogy dobbantsunk akkor derült ki ,mire hazajöttünk hogy kikapcsolták a villanyt több éves kisebb nagyobb nemfizetés miatt.Amiről fogalmunk nem volt mert akkor még nem laktunk itt!Így erre elment minden egyes fillérünk :( Azóta meg rohadt nehéz egyenesbe jönni mert amire minden ki van fizetve nem tudunk semmit félretenni.
2012. ápr. 3. 11:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mért költöztetek olyan helyre ahol 1 vagyont kell kifizetni a tartozásokra mért nem mentetek rögtön albérletbe?
2012. ápr. 3. 14:42
 29/32 A kérdező kommentje:

Azért költöztünk ilyen helyre,mert nem volt sok választásom miután fiatalkorúként kibacott apám a házból mert új családját vitte oda!Új nő,új gyerekkel.Közölte hogy mehetek ahova akarok ő új életet akar.!

Tartozásról nem volt tudomásom sőt egy részéről ők se tudtak mert jó nagy átverés volt amiből nem tudtam sokat lefaragni a szolgáltatónál.Mert nálluk volt évekre visszamenőleg adatvesztés...stb...de ez már más téma.

2012. ápr. 4. 00:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem kell játszani a mártírt, hogy ti fizessetek mindent. A pénzetek megvan, menjetek is albérletbe. Vagy jobb a jelenlegi helyzet? Ha nem tudtok határozottan fellépni, akkor nektek kell menni. Mert kifogások özöne az van, ahogy olvasom. Ha meg semmi sem jó, akkor fizessetek továbbra is mosolyogva, de akkor egy szót se arról, hogy jajj de rossz.
2012. júl. 7. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!