Hogy készítenél ki egy 30 éves, , férfit", hogy takarodjon máshova élősködni?
20:
Értik? Ehhez képest ki sem derült a kérdésedből kiről is van szó, nem véletlenül kérdeztek rá mindenre.
A mércéd akkor is kettős, ha az arányok mások, mert ő több ideje munkanélküli, mint te voltál.
Munkakerülő és munkanélküli között azért van némi nemű különbség nem?
Mert nem nem talál hanem NEM is AKar keresni!
"Munkakerülő és munkanélküli között azért van némi nemű különbség nem? "
Igen, van különbség, csakhogy az a te véleményed, hogy "munkakerülő", én nem jelenteném ki csak az egyik fél meghallgatása után, hogy ez így igaz.
,,Igen, van különbség, csakhogy az a te véleményed, hogy "munkakerülő", én nem jelenteném ki csak az egyik fél meghallgatása után, hogy ez így igaz."
Konkrétan kijelentették,hogy amég megtudják maguknak venni a a cigit meg a tisztálkodási szereket addig ők nem fognak elmenni dolgozni!Hisz kaja úgyis mindig van!
Ő persze most jön az ,hogy csak Én állítom ezt...gondolhattam volna.Érdekes mi mindig találunk másnem alkalmi munkát de Ők 2 év alatt még egy napot se?Sőt amikor ajánlottam hogy van pár nap munka bár gürizni kell akkor az se volt jó.Akkor miről beszélsz te itt?
2 éve ez megy mért nem dobbantottatok már rég?
Már kerestek volna melót vagy a nagyiék kirakják őket.
Azért költöztünk ilyen helyre,mert nem volt sok választásom miután fiatalkorúként kibacott apám a házból mert új családját vitte oda!Új nő,új gyerekkel.Közölte hogy mehetek ahova akarok ő új életet akar.!
Tartozásról nem volt tudomásom sőt egy részéről ők se tudtak mert jó nagy átverés volt amiből nem tudtam sokat lefaragni a szolgáltatónál.Mert nálluk volt évekre visszamenőleg adatvesztés...stb...de ez már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!