Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bocsánatot nyerhet egy kapcsol...

Bocsánatot nyerhet egy kapcsolatban elcsattant pofon?

Figyelt kérdés
A kérdés elméleti de beleférhet?

2012. márc. 31. 00:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Érdekes amiket írtok. Mintha egy pofon megbocsáthatatlan bűn lenne. Én úgy érzem, hogy ennél többet ér a párom, a kapcsolatunk, és én is.

Nagyon feszült helyzetekben kell helyt állni manapság, gondolok itt a munkahelyekre(ahol 100 %-ot kell teljesíteni), már ha van, és még sorolhatnám... előfordulhat, hogy már nem bírja idegekkel, és elcsattan egy

Végül is értelmes emberek vagyunk, de van, hogy már a kisgyerek hisztijeit sem tudják a szülök tovább elviselni, és elcsattan egy pofon, vagy elfenekeli. Persze ez más helyzet, de a kisgyerek mégsem mondja, hogy na akkor soha többet nem akarlak látni anyuka, mert egy erőszakos, idegbeteg, kiszámíthatatlan, rossz szülő vagy aki nem tudja megoldani a helyzetet. Pedig egyszerűen csak túl sok volt egyszerre a rosszból, de attól még ugyanúgy szereti a gyermeket.

Az meg már az elején kiderül, hogy most épp egy agresszív egyént fogtam-e ki vagy sem. Ami megint más eset, hiszen ott tényleg lehet folytatást várni.

2012. márc. 31. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Én csak akkor tudom megérteni a pofozkodó felet, ha a másik fél valami sokkal durvábbat követett el (pl. megcsalta), de ott már úgysincs értelme megbocsátani bármit, jobb, ha szétmennek...
2012. ápr. 1. 05:37
 23/26 anonim ***** válasza:

Megdöbbentő,hogy egyeseknél elfogadható egy pofon,sőt még a gyerek is kaphat egyet.

Csak mert valaki ideges....

örülök,hogy ami családunkban nem. Még a nagy-,déd szüleimnél se, pedig ott volt egy-két háború is, és ott tényleg idegesek lehettek. De soha nem ütötték meg se egymást,se a gyerekeket.

2012. ápr. 1. 06:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy jogos. Csak ha ilyen ok adódik,mindegy, mert a kapcsolatnak amiatt van vége: nálunk volt 1: nagycsaládos apuka férjem kijelentette, hogy elhagy minket, mivel szeretője van, és neki joga van a boldogsághoz. Én háztartásbeli voltam. Mikor rákérdeztem, hogy gondolja,hogy akkor most velünk mi a fene lesz, kiröhögött. Szájon vágtam, pedig se előtte, se azóta senkit. Nem bánom, persze itt nem értelmezett a megbocsátás.
2012. ápr. 1. 10:26
 25/26 anonim ***** válasza:

"Megdöbbentő,hogy egyeseknél elfogadható egy pofon,sőt még a gyerek is kaphat egyet.

Csak mert valaki ideges.... "

nem tudom férfi vagy e vagy nő, de ebben a hozzászólásodban biztos hogy csak a férfi által adott pofonra gondolsz...mert a női ugye más....

2012. ápr. 1. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Én 2x kaptam a volt férjemtől, mert ő csúnyákat mondott nekem, én pedig nekimentem. Én úgy érzem, jogosan kaptam, de nem ezért váltunk el.
2016. júl. 22. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!