Kényes téma, de mégis?
Figyelt kérdés
Egy párt alkotunk.Van egy szenvedélybetegségem,ami főleg akkor jön elő,ha nincs rendben a párkapcsolatom,vagy szerelmi életem.Ezt már megfigyeltem.Mellém sodort a sors egy olyan embert,akinek ugyanúgy van egy ilyen,de teljesen más kategória.Az ő dolgaira tudom a megoldást,ebben is éltem egyszer,nem ismeretlen,tudom mit kell tenni.Vagy mit kellene.Viszont kétségek gyötörnek:vagyok olyan erős nő,hogy az ő,meg az én hülyeségeimet rendbe szedjem?2012. márc. 30. 23:33
21/24 anonim válasza:
Nézd, ezt egyikőtök sem fogja tudni magától megoldani. Ehhez szakember kell, nem véletlen találták ki. Az egyikőtök alkoholista, a másik drogozik. Rátaláltatok egymásra. Nem hogy a párodét, még a magadét sem tudod helyrehozni, addig hogy segítenél neki ? Logikusan gondolkodj már. Persze, egyikőtök sem vallja be, hogy függő, mert "csak néha fordul elő" blablabla. Tipikus. Ha segíteni akarsz magatokon, akkor irány az elvonó. Így, párban.
22/24 anonim válasza:
Az első lépést már megtetted, bevallottad magadnak, hogy problémáid vannak. A következő lépésként fordulj szakemberhez. Nehéz lesz, de minden agyban dől el. Ez nem képesség, hanem egy döntés kérdése, én bízom bennedd. Ilyenkor jól jön, ha van valaki melletted, egy barát, aki bátorít.
A párod helyett nem tudod ezt megcsinálni, neki kell rájönnie, hogy problémája van, de ha bevallotta magának, akkor neki is ezeket a lépcsőket kell megmászni.
23/24 anonim válasza:
Hát igen. Egy párkapcsolatban egy szenvedélybetegség is sok, nemhogy kettő. Ha mindegyiktek elmegy szakemberhez, úgy lehet jövője a kapcsolatnak, enélkül nem jósolnék sokat.
(Akik az elején leoltottak, azokat meg hagyd figyelmen kívül, teljesen érthető volt amit írtál.)
24/24 anonim válasza:
hát egyikőtök sem azt látja a másikban, hogy szerek nélkül is erős lehet valaki ha problémája van, így egymást fogjátok lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!