Kényes téma, de mégis?
"Viszont kétségek gyötörnek:vagyok olyan erős nő,hogy az ő,meg az én hülyeségeimet rendbe szedjem?"
Az ő hülyesége nem a te feladatod, ez biztos, mert nem tudod megoldani helyette.
A te hülyeséged viszont egészen biztosan a te feladatod, mert SENKI nem tudja megoldani helyetted.
De ezt te is tudod...
Nem lehet, hogy nem jó neked ez a kapcsolat azzal a másik szenvedélybeteg emberrel? Nem lehet, hogy nem tudjátok segíteni egymást, inkább visszahúzzátok egymást?
hm. komoly.
Nem tudom melyik a tiéd, de tegyük fel a drog és te betársulnál egy alkohol problémákkal küzdő mellé. Hogy te majd megmentsd őt is meg magadat is?!?
Mikor még magadat sem tudtad, mivel elmondásod alapján "ha nincs rendben a párkapcsolatom,vagy szerelmi életem." jön elő.
Amit nem is értek, ha van párkapcsolatod akkor ez az alkohol problémákkal küzdő személy milyen szerepet játszana??
Azt hiszem én ezt a kérdést off-olom.
Meghaladja az agykapacitásomat!
Igen, elég erős vagy, hogy rendbe szedd! Kezdd el, most rögtön! Mutass példát, kezdd a a sajátoddal! A legkevésbé úgy lesz nehéz, ha mostantól ZÉRÓ!
Én bízom benned, hajrá!
Csernus szerint olyanokat vonzasz amilyen te is vagy igaza van.
Ha magadon nem tudsz akarsz segíteni másokon se tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!