Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényes téma, de mégis?

Kényes téma, de mégis?

Figyelt kérdés
Egy párt alkotunk.Van egy szenvedélybetegségem,ami főleg akkor jön elő,ha nincs rendben a párkapcsolatom,vagy szerelmi életem.Ezt már megfigyeltem.Mellém sodort a sors egy olyan embert,akinek ugyanúgy van egy ilyen,de teljesen más kategória.Az ő dolgaira tudom a megoldást,ebben is éltem egyszer,nem ismeretlen,tudom mit kell tenni.Vagy mit kellene.Viszont kétségek gyötörnek:vagyok olyan erős nő,hogy az ő,meg az én hülyeségeimet rendbe szedjem?
2012. márc. 30. 23:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az egyik drog,a másik alkohol.
2012. márc. 30. 23:51
 12/24 anonim ***** válasza:
ugy még szebb....:)
2012. márc. 30. 23:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen,csodálatos:)
2012. márc. 30. 23:55
 14/24 anonim ***** válasza:

"Viszont kétségek gyötörnek:vagyok olyan erős nő,hogy az ő,meg az én hülyeségeimet rendbe szedjem?"

Az ő hülyesége nem a te feladatod, ez biztos, mert nem tudod megoldani helyette.

A te hülyeséged viszont egészen biztosan a te feladatod, mert SENKI nem tudja megoldani helyetted.

De ezt te is tudod...

Nem lehet, hogy nem jó neked ez a kapcsolat azzal a másik szenvedélybeteg emberrel? Nem lehet, hogy nem tudjátok segíteni egymást, inkább visszahúzzátok egymást?

2012. márc. 30. 23:59
 15/24 anonim ***** válasza:

hm. komoly.

Nem tudom melyik a tiéd, de tegyük fel a drog és te betársulnál egy alkohol problémákkal küzdő mellé. Hogy te majd megmentsd őt is meg magadat is?!?

Mikor még magadat sem tudtad, mivel elmondásod alapján "ha nincs rendben a párkapcsolatom,vagy szerelmi életem." jön elő.

Amit nem is értek, ha van párkapcsolatod akkor ez az alkohol problémákkal küzdő személy milyen szerepet játszana??

Azt hiszem én ezt a kérdést off-olom.

Meghaladja az agykapacitásomat!

2012. márc. 31. 00:01
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
erre azt szokták mondani,a szemetet mindig összefujja a szél! :)
2012. márc. 31. 00:01
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
most is be vagy cibálva?
2012. márc. 31. 00:02
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

Igen, elég erős vagy, hogy rendbe szedd! Kezdd el, most rögtön! Mutass példát, kezdd a a sajátoddal! A legkevésbé úgy lesz nehéz, ha mostantól ZÉRÓ!

Én bízom benned, hajrá!

2012. márc. 31. 00:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Csernus szerint olyanokat vonzasz amilyen te is vagy igaza van.

Ha magadon nem tudsz akarsz segíteni másokon se tudsz.

2012. márc. 31. 01:13
 20/24 anonim ***** válasza:
ezmiez ?
2012. márc. 31. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!