Teljes tanácstalanság, tehetetlenség, kényes és fájó téma. Mi lenne a helyes?
Tegnap megtudtam hogy kb 3-4 hetes terhes vagyok,ami normális estben öröm az ember életében,de most nekem mégsem az.
van egy 6 hónapos kislányom,s a vele való terhesség,és szülés nagyon megviselt testileg és lelkileg is.Azóta sem javul sokat a méhsüllyedésem,s az orvosom szerint is nagyon korai.6 hete volt hasműtétem,melynék a sérvet ill a hasfalam javitották,ami persze nem volt kis munka,mert mint már mondtam,engem nagyon tönkretett a terhesség minden téren.Józan ész szerint el kell vetetnem,míg el nem kezd dobogni a kis szive,hisz ha 3-4 honaposan már nem bírja a méhem,még rosszabb lesz...
de az anyai szív ezt már nem bírja elviselni.Mit tegyek?Nem eszek,nem alszok,teljesen ki vagyok bukva!
Már ne haragudj ,de felnött nő vagy,tudod hogy hogy termékenyül meg egy nő,akkor miért nem védekeztetek?
ha nem birsz egy gyermeket kihordani?
Szerintem az anyuka ezt tudja már.Bánja is,nem kell még egy lapáttal tenni rá.
Szerintem ha a szervezeted nem bírja nem szabad megtartani,de ezt az orvos nálunk jobban tudja.
Ha kitudod hordani és szeretnéd is ,tartsd meg mindenképp.Drukkolok neked.
Az első hozzászólónak is igaza van,de a dolog e részének is megvan a maga bonyolultsága.
Gyógyszert nem tudok szedni,s az orvosom a hüvelygyűrűt ajanlotta,de a méhsüllyedés miatt nem vát be.Mikor mentem a következő fogamzásgatló fajta receptjéért,szabadságon volt,s sajnos ezen már nem lehet változtatni.
Őszintén szólva nem fordult meg a fejemben,hogy baba lehet,mert évekig próbálkoztunk.3 év után sikerült először,de méhen kívüli lett,s rá pár hónapra végre várandós lehettem a kislányommal.
Sokáig úgy volt,nem tudok teherbe esni.
Szeretnénk majd testvért,de ha már normálisan ki tudom hordani.
De rettegek attól,hogy ha műtét lesz,tényleg nem lehet utána.
Őszintén sajnálom, hogy így történt, de ha nem tudod kihordani, szerintem ez a legjobb megoldás!
Kitartás, próbáld meg elterelni a gondolataidat, és támaszkodj azokra, akik melletted állnak!
Sziasztok!
2 napja spontanvetelesem volt,s ugy nez ki,hogy egy mehenkivuli is van..
Az orvosom szerint,ez irodalmi ritkasagu,s a legtobb doktornak,ezt csak tanitjak s a praxisuk alatt nem talalkoznak ilyennel.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!