Hazajött a férjem és irtó büdös. De nagyon. De azt mondja fáradt nem akar megfürdeni áporodott a szaga. Mit csináljak? Nem akarom megbántani
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:28
31/42 anonim válasza:
Legalább otthon hagy legyen már lazán néha az ember! Hátam közepére nem kívánnák ilyen nőket mint akik ide válaszolgatnak többségében. Attól még nem koszos disznó valaki hogy egy -egy napot nem fürdik le.
32/42 anonim válasza:
De ha mondjuk fizikai munkát végez, csupa fekete, és büdös, és mégsem fürdik le? Az azért már más nem?Fekete lesz tőle a lepedő... ... ... Aki 8 órát ül a monitor előtt, az kicsit más tészta.
33/42 anonim válasza:
Hát ha fáradtan hazaesik a Párom nem ugatom le, ha kihagy egy zuhit...majd reggel azzal kezdi. Ez nem válóok...
Tolerancia emberek!!
23N
34/42 anonim válasza:
Nálunk is csúszott már be olyan nap hogy nem fürödtünk de nem számított mert nem végeztünk fizikai munkát, nem voltunk büdösek és izzadtak! Na de ha az ember BÜDÖS??? Akkor a feleség csak úgy hagyja, majd holnap megfürdik? Pfúj már... Mellesleg ez az uradat minősíti, ha a párom megkérdi hogy büdös vagyok és igen a válasz már azonnal megy is fürdeni.
35/42 anonim válasza:
"Aki 8 órát ül a monitor előtt, az kicsit más tészta."
Igen, és utána "irtó büdös"! Az meg megint más tészta.
37/42 anonim válasza:
csak úgy véletlenül önts rá egy kancsó vizet pl ruhájára,
38/42 A kérdező kommentje:
Reggel megfürdött most mar illatos és egész nap ágyban vagyunk
2012. márc. 31. 20:01
39/42 anonim válasza:
Micsoda sztori...szegény fószer, ha megtudná ,hogy ezért ide kérdést írtál..
40/42 anonim válasza:
Reggel??Hát én nem tudnék egy büdös ember mellett aludni ha fizikai ha szellemi munkát végez akkor sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!