Hazajött a férjem és irtó büdös. De nagyon. De azt mondja fáradt nem akar megfürdeni áporodott a szaga. Mit csináljak? Nem akarom megbántani
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:28
11/42 A kérdező kommentje:
Azt mondta majd késöbb most kapta meg a vacsoráját sörét és a tv elött fekszik ez azt jelenti kezdödik a sorozta utána meg mar nem fog elmenni na mindegy csak terveztem mara egy s mast meg amugy is legyen már tiszta szagu
2012. márc. 30. 19:53
12/42 anonim válasza:
Én is megmondanám, énszerintem sem bántás!
Kezet is mosunk, mielőtt intim testrészekhez nyúlunk ha most ő tényleg piszkos mindenhol, akkor úgyis meg kell fürdenie. (Hivatásos örömhölgynél megérkezéskor le kell tusolni! Ha Téged annyira nem értékel, mint aki 60-90E Ft-ba kerül(ne) neki szerelmeskedés céljára, akkor nem sok jóra számíthatsz a továbbiakban tőle!)
13/42 anonim válasza:
készíts neki egy forró fürdöt, és miután megnézte a sorozato mond neki hogy készitettél neki vizet, fürödjön le, relaxáljon
14/42 anonim válasza:
Jaj, és akkor a piszkos ruhájában eszik, TV-zik? Hát milyen házirend van Nálad??? :)
15/42 A kérdező kommentje:
Nem ilyenkor csak egy alsógatya van rajta
2012. márc. 30. 20:06
16/42 anonim válasza:
Én ilyenkor egyszerűen odamegyek a páromhoz, letépem a pólóját, és egy jól irányzott mozdulattal kiperdítem a fürdőszoba felé. Ha nagyon tiltakozik, lábbal is besegítek (kicsit nagyobb nálam). Sőt, hogy ne tudjon sumákolni abban, mikor fürdött utoljára, fel is írom magamnak, aztán a képébe nyomom, mikor meg akar győzni az ellenkezőjéről :D Amúgy főnyeremény, nem tudom, miért fél ennyire a víztől.
17/42 A kérdező kommentje:
Bár én azt hiszem piálgatott mert mitől lenne különben áporodott szaga???nem fizikai munkát végez
2012. márc. 30. 20:07
18/42 A kérdező kommentje:
16. És atiéd milyen sürün fürdik hogy fel kell irni?
2012. márc. 30. 20:08
19/42 anonim válasza:
És a mocskos izzadságát most a kanapéba törli? Mindjárt kijön belőlem a vacsora!
20/42 anonim válasza:
Te, az én párom is ezt csinálja néha! Ugye nem ugyanarról az emberről van szó:?
Amúgy szakadtam itt a válaszokon.Ha rinyál,hogy fáradt,akkor adok neki enni,aztán, ha még mindíg húzza az időt,akkor engedek neki vizet, és többször is elmondom neki, hogy:
DE rohadt büdös vagy már!!!!!Néha ökölődök is mellé, úgy hatásosabb!!!
Ja, különben meg felfrissül a tusitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!