Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazajött a férjem és irtó...

Hazajött a férjem és irtó büdös. De nagyon. De azt mondja fáradt nem akar megfürdeni áporodott a szaga. Mit csináljak? Nem akarom megbántani

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
97%

Én nem engedném,hogy mellém feküdjön büdösen!Biztos abba a hitben él,hogy a víztől elkopik a bőre!!!:-D

PEDIG A VÍZ CSODÁKRA KÉPES!!!

2012. márc. 30. 20:10
 22/42 anonim ***** válasza:
70%

Engedj vizet,sugd a fülébe hogy neki csak bele kell feküdnie,fürdeted te,aztán fárasztod fizikailag még egy kicsit miután szárazra törölgetted.

Hidd el kedvet kap ha megfelelő a hangsúly.

2012. márc. 30. 20:11
 23/42 anonim ***** válasza:
93%
Minden másnap elmegy többnyire (télen, és nálunk nagyon hideg van), csak mivel már többször próbált sunnyogni, gondoltam inkább felírom :D
2012. márc. 30. 20:15
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
Én még sose voltam olyan fáradt hogy ne tusoljak le munka után!Pedig volt olyan hogy metron munka után állva elaludtam!De csajok ha nektek ilyen pasi kell akkor mindent bele! 29F
2012. márc. 30. 20:38
 25/42 anonim ***** válasza:
54%

kéthavonta talán egyszer ha nem fürdök meg, de ez is csak akkor ha délután lefürdök, mert épp megyünk valahova estére de a lában arcom akkor is megmosom lefekvés előtt

anyám olyan aki a munkahelyén megfürdik még délután és este otthon már nem inkább korábban kel és hajnalban lezuhanyzik, persze most, hogy bejött az izzadós időszak ilyenkor lefürdik este is, apám szokott ez miatt veszekedni is

2012. márc. 30. 20:42
 26/42 anonim ***** válasza:
4%
Semmit. Miért fürödne ha fáradt? Ilyen hülye kérdést. Még jó hogy nem te fogod megmondani hogy mikor fürödjön ha nem tetszik valami el lehet menni.
2012. márc. 30. 20:44
 27/42 anonim ***** válasza:
23%
Nem a fürdéssel van baja, hanem a szexxel. Azt reméli, hogy így békén hagyod, mert elmegy a kedved az egésztől. Politika kérdése ez, nem a higiéniáról szól. Látja, hogy te fel vagy rá készülve, ő meg nem akar nyíltan elutasítani. Tényleg fáradt, ha még ahhoz sincs kedve. Fürdesd meg, de ne nyaggasd. A férfiaknak is vannak nehéz napjaik.
2012. márc. 30. 20:50
 28/42 anonim ***** válasza:
13%
Minden nő ennyire önző és parancsolgató hárpia?? Miért nem lehet megengedni egy kis lazaságot,ha fáradt az a szerencsétlen? Akit én szeretek azt büdösen is szeretem. Ha fáradt akkor hagyni kell ,úgyis előbb utóbb lefürdik magától,legfeljebb másnap, nem nagy ügy. Csodálkoznak miért mennek tönkre a házasságok ,hát többek közt ezért is mert a parancsolgatást az ultimátumokat nem tűri mindenki sokáig.
2012. márc. 30. 20:54
 29/42 anonim ***** válasza:
97%
A tisztálkodás NEM fáradtság kérdése...
2012. márc. 30. 20:55
 30/42 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki,hogy büdös és menjen fürödni,mert elhányod magad mellette.Ez hatásos.
2012. márc. 30. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!