Normális, hogy ennyire rettegek a reakciójától?
Talán mondhatnád neki azt, hogy "unokád lesz", nem pedig azt, hogy terhes vagy, hátha ezen is múlik:)
Egyébként erről jut eszembe, hogy amikor anyukám felhívta a szüleit, hogy terhes, a papám vette fel a telefont. Örömmel újságolta hogy "unokátok lesz!!" erre a papám "ugye az öcséd barátnője terhes?!" :D
Kedves kérdező!
Mintha az én édesapámról írtad volna. Ha egyszer babát fogok várni ugyanezek a félelemeim vannak. Valahogy úgy érzem nála, hogy én vagyok még mindig a pici lánya és nekem nem lehet gyerekem. Tudom butaság de így érzem, hogy ő így érzi. Ami kicsit vicces, mert 27 éves vagyok. Sok sikert!
Tegnap este megmondtuk neki!Szerencsére nem reagált rosszul!Sőt még örült is neki.Anyuméknak már van 3 unokájuk és azért is féltem kicsit,mert a testvéremnél,mindhárom alkalommal elég rosszul reagélt,de szerencsére nálam nem így lett.
Annyit kérdezett,hogy akkor akarunk lagzit is?Mert neki feltett szándéka,hogy ő fogja fizetni nekünk a lagzit(mivel a testvéremnél is így volt).Tudom,hogy most hirtelen nem lenne annyi pénze,hogy lagzit csináljunk,ezért azt mondtuk,hogy igen,akarunk majd egyszer,de nem sürgős a dolog és ha lesz is valamikor akkor is csak szűk családi körben!Így végre mindannyian megnyugodtunk!:)
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!