Normális, hogy ennyire rettegek a reakciójától?
szándékoztok összeházasodni?
mert akkor esetleg egy eljegyzési gyűrűvel a kezeden
Igen,egyszer majd szeretnénk összeházasodni,de nem most és nem akarom csak apukám miatt siettetni a dolgot.
Egyébként már teljesen olyan,mintha házasok lennénk,mert majdnem 3 éve együtt élünk,csupán annyi,hogy hivatalosan nem esküdtünk meg.
De egyszerűen nem tudom,hogy álljak elé egy ilyen dologgal,mikor egész életemben nem tudtam vele megbeszélni semmit,még a leg hétköznapibb dolgokat sem,mert soha semmiben nem értettünk egyet.Azt sem tudom,hogy hogyan kezdjek neki a mondókámnak...:(
Az olyan hülyén esik ki,hogy "Hé,apu!Terhes vagyok!".Kéne valami felvezetés,de nem tudom,mit mondjak...
Nekem hasonló gondolkodású az anyukám.
Én simán mondtam neki, hogy anyu, terhes vagyok. Rákérdezett az esküvőre, mondtam, hogy lesz. Valamikor. A terhességem alatt párszor kérdezte, amióta megszületett a lányom egyszer sem :-))
Gratulálok a babához :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!