Neked van olyan ismerősöd vagy rokonod, aki nem a szokásos módon tartja el magát?
Tehát nem a tipikus 8-10-12 óra munka naponta, hanem neten kereskedik, tőzsdézik, kaszinózik stb.
Ha nem netes, azt is leírhatjátok.
Hát amit én csinálok az nem tudom mennyire szokványos vagy sem. Volt egy üzletem viszonylag jól kialakult ügyfélkörrel. Egy idő után értelmetlennek találtam fizetni a bérleti díjat, ezért bezártam és itthon egy kazánházból alakítottunk ki dolgozó helyiséget. Olyan szempontból nem szokványos, hogy akkor kelek amikor akarok, ha jön valaki dolgozok, ha nem jön senki ellátom a házi munkát. Ha kell elmegyek a városba kiszállítani, ügyeket intézni, vagy nem mozdulok ki napokig. Szóval így is megkeresem a napi betevőt, van annyi bevételem, mintha eljárnék munkahelyre, viszont nincs kötöttség, elvagyok mint hal a vízben. Nem mondom, hogy nincsenek problémáim, mert a pénz azért nem jön magától, hát még amikor "elfelejtenek" utalni.
A szembe szomszédaim pl. MLM-es vezetők, engem is bele akarnak rángatni, mert látják,hogy sokan járnak hozzám, de nekem nem igazán fekszik a dolog, mert látom,hogy ugyan nap közben otthon vannak, viszont minden este előadásokra járnak. Nekem az este az szent, nekem nincs kedven este menni bárhova.
van egy pár ismertebb ember a környékünkön akik nem szokványos módon jutnak milliókhoz
Színesfémkereskedők , csak tudnám, hogy honnan a p.csából lopnak össze ennyi rezet
Egy hete mondták épp, hogy az egyik 15 millió értékben adott le a telepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!