Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisfiúval közös női öltözőbe?!...

Kisfiúval közös női öltözőbe?! Nem gond?

Figyelt kérdés
A hétvégén uszodába megyünk a 13 éves húgommal és a 6 éves öcsémmel. Mivel közös az öltöző és a zuhanyzó, felmerült bennem, hogy hogy oldjam meg az öcsikét? Nekem azért 16 éves fejjel nincs kedvem a férfi öltözőbe vinni, de nem lesz gond ha a női öltözőbe viszem? Van valakinek hasonló esetből tapasztalat? Kérem a tapasztaltabb nők/anyukák/ testvérnővérek válaszait! köszi

2012. márc. 29. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

kompromisszum? otthon add rá a fürdőgatyust, uszodába csak lekapod róla és kész!+ fehérneműt ne felejts el neki vinni! vetkőzésnél meg max be a női wc-be,ha az ott öltözőket zavarja,hogy bent van :)

Én mindig itthon veszem fel a fürdőrucim,sokkal gyorsabb, ha csak kiugrok a ruhámból és mehetek a medencébe :D zuhizni nem szoktam, mert vízben voltam :D Persze rengetegszer elfelejtettem váltó fehérneműt vinni, szidtam is miatta magam, de megoldottam !:)

( engem nem zavarna,ha egy kisfiú bent lenne, mikor öltözök. befelé fordulok így is úgy is.Popsit meg már csak látott életében ! :)16L

2012. márc. 29. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

Én rendszeresen járok uszodába és megmondom őszintén engem nagyon zavar, mikor kb minden egyes alkalommal bent van egy kisfiú, aki bambul ránk, nőkre. Lehet, hogy még kicsi, de talán pont ezért "pofátlanabb" az érdeklődése.

Én nem tudom hogyan fogom ezt megoldani, ha lesz kisfiam, de szerintem a mosdóban fogom öltöztetni (nem egy fülkében, hanem a mosdók előtt). Így bár őt esetleg látják majd pucéran, ő mégsem lát meztelen női testeket.

2012. márc. 31. 12:54
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Engem nagyon izgatott kiskoromban hogy nézhettem a nőket
2012. márc. 31. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

Én mindig úgy oldottam meg, hogy háttal állt a néniknek, igy semmit sem látott. Mikor mentünk, a ruha alá felvette fürdőgatyót, mikor hazamentünk akkor meg háttal a néniknek, gyorsan megtörölni, fel a ruhát, és kész. Nem kell senkit sem bámulni, de én felnőtt nőként mégsem mehetek be a férfiakhoz. Öltözés közben meg beszélgettem vele, lekötöttem a figyelmét, igy nem forgolódott.

Mikor pisilni kellett neki, és nincs ott az apja éppen akkor is a női wc-be vittem be. Volt akit szólt érte, őt megkértem, hogy akkor ha lenne szíves átkisérni a gyereket a férfi wc-be. Köszönöm.

2012. márc. 31. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Engem zavarna. még egy 3 év körüli oké, de 6 évesen már nem olyan kicsi. Add rá otthon a fürdőnadrágot, és akkor csak a ruháit kell levennie, be sem kell mennie a nők közé. A végén meg max beviszed az előtérbe, ott esetleg őt látják, de ő nem lát semmit. Utána meg kiviszitek, és amíg te öltözöl, addig tesód vigyáz rá kint, aztán fordítva.
2012. márc. 31. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Most az a gondod, hogy a Te puncidat is látja az öcséd?
2012. ápr. 2. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

nem örülnék neki, hogy egy kisfiú bent lenne a női öltözőben még öltözöm, persze nem szólnék érte, de arra az időre még a kisgyerek bent van magam köré tekernék egy törölközőt

Nem vagyok szégyenlős, de egy 6 éves gyerek már nagy fiú.

2012. ápr. 2. 09:57
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
SZtem is nyugodtan beviheted, de sok helyen van már családi öltöző is, ahol csak ti öltöztök.
2012. ápr. 12. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
Neki biztos nem,én már 3 évesen aktív érdeklődést mutattam a női mellek iránt pedig akkor már nyilván nem szoptam :)
2012. ápr. 13. 00:18
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem lesz gond !

Úgy próbáld intézni, hogy a kisfiú háttal legyen, a néniknek lányoknak.

És legyél rendszerezve mit hol találsz, adj hangot annak, hogy siessünk siessünk, de nem szidva, de így a többiek is hallják, hogy azon vagy, hogy a kissrácot kividd minél előbb. Előtte neki pedig mondd meg, hogy ne bámulja a néniket, persze lehet eszébe sem jutna, ha otthon már titeket látott.

Semmi esetre se menjen egyedül sehova !

2012. ápr. 13. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!