Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők tényleg a saját...

A szülők tényleg a saját gyereküket látják a legszebbnek?

Figyelt kérdés

Én ezt nem tudom elhinni. Oké, hogy a sajátjukat szeretik a legjobban, de nem hiszem el, hogy a csúnyább gyerekek(rothadó fogak, szemüveges, kövér, kancsi, stb) szülei nem látják, hogy mennyivel szebb más gyereke. Egyszerűen nem hiszem el.

23/N

2012. márc. 29. 07:25
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Látom kaptam hideget-meleget. Igen, elnézést midnenkitől, de szerintem a szemüveg akkoris elcsúnyít egy babát. AMiket linkeltél, az első képen, szegény kislányt nagyon, a többi nem annyira, de ők már nagyobbak, inkább kicsiken csúnya. Ez nem azt jelenti, hogy ha lesz gyerekem nem kap szemüveget, ha kell neki, de biztos nem fogok örülni, én is attól rettegek, hogy egyszer szemüveges leszek.

Amúgy, nem tudom, miért hurrogtak le annyian, mikor aztán többen be is vallották, hogy nem látják a gyereküket legszebbnek. Erre voltam kiváncsi, mert épp beszélgettem eyg kolleganőmmel(elég csúnya nő, elég csúnyácska gyerekkel) és azt ecsetelte, hogy az ő gyereke a legszebb a világon és ő tényleg annak látja stb stb. Emiatt gondolkoztam el, hogy vajon tényleg nem látja.

2012. márc. 29. 19:39
 42/42 anonim válasza:
0%
Teljesen igazad van kérdező. Én is ismerek egy olyan lányt aki nagyon alacsony , aránytalan a testalkata. Nagy feneke van,de amugy nagyon sovány ezt leszámitva , nagyon alacsony, iszonyú sáppadt és hosszú pinokkió orra van és apró szemei.Egyszóval nem szép.De mégis a szülei mindenkinek azt mondják , hogy az ő lányuk a legszebb. Persze mondanom sem kell ,hogy a lány szülei tanulatlan vidéki emberek,mert amikor megszóllalnak mindenki rajtuk nevet. Szerintem az ostoba emberek nem látják, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a gyerekük.
2012. ápr. 26. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!