A szülők tényleg a saját gyereküket látják a legszebbnek?
Én ezt nem tudom elhinni. Oké, hogy a sajátjukat szeretik a legjobban, de nem hiszem el, hogy a csúnyább gyerekek(rothadó fogak, szemüveges, kövér, kancsi, stb) szülei nem látják, hogy mennyivel szebb más gyereke. Egyszerűen nem hiszem el.
23/N
Én pont azt olvasom itt leggyakrabban:
"én átlagosnak tartom a gyerekeimet de mindenki azt mondja hogy szépek"
:) Nekem ez a dicsekvés kategória. EGyébként meg relatív. ELárulok egy haaaatalmas titkot: MINDEN EMBER MÁS.
Sok anya a legszebbnek látja a gyerekét.
Sok anya csúnyácskának.
Sok anya nem nézi, milyen a gyereke külseje, szereti és kész.
Sok anya szépnek látja a ronda gyerekét (mert ízlések és pofonok)
Sok anya rondának látja a szép gyerekét. (mert ízlések és pofonok)
Stb.
Stb.
Pont a minap gondolkodtam el a játszótéren ezen. Odajött hozzánk egy kisfiú akinek hatalmas fejecskéje volt. Amúgy helyes volt nagyon, az arca is csak szinte ijesztően nagy volt a feje. Arra gondoltam, hogy vajon ezzel tisztában vannak a szülei? Vagy ők is úgy vannak mint én, hogy nem látok hibát a fiamban? Én tényleg a sajátomat látom a legszebbnek, de sok más gyereket is, de köztük észreveszem a kevésbé szépet, és itt nem kancsalságra vagy ilyesmire gondolok.
Aztán felraktam a telefonomról a képeket gépre és volt köztük egy olyan amin a kisfiam álldogál baseball sapkában és elállnak a fülei. Gondoltam biztos lenyomta a sapi. Itthon megnéztem sapka nélkül és tényleg elállnak a fülei, illetve csak a teteje egy kicsit. Teljesen olyan mint apjáé és eddig nem láttam ezt...visszanéztem a régi képeket is és mindegyiken olyan.
Még mindig elfogult vagyok vele szemben, de azért kezdem reálisabban látni a vele kapcsolatos dolgokat.
Nekem nincsen még gyerekem, de ezt úgy tudom elképzelni mint amikor a szerelmed külsejével szemben vagy elfogult: az eszeddel tudod, hogy vannak nála szebb, jobb pasik is, de neked akkor ő a leggyönyörűbb, legkívánatosabb a világon és nem cserélnéd le 1000 jobb pasira sem.
26 N
Nincs értelme ezzel foglalkozni,nem lehet mindenki szép!Egyébként csúnya gyereket nem nagyon láttam,mindegyikbe van valami báj,csak észre kell azt venni.
Aki szereti a gyerekeket(nem csak a sajátjait)azt elbűvöli a belőlük áradó ártatlanság,őszinteség stb.Ha valami oknál fogva nem szívlelsz egy gyereket,máris csúnyának látod,pedig nem az.Én a felnőttekkel vagyok így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!