Most menjek az apumhoz?
Az iskolámtól kötelezően el kell mennem két hetes gyakorlatra(nem tudom MO-n mi a pontos megnevezése) "dolgozni". Én már találtam is egy helyet,de apum nem enged el oda,mert hogy miért nem megyek el inkább hozzá. Én őszinte legyek,nem nagyon akarok hozzá elmenni,mivel az apum egy idegbeteg. Ha valamit nem úgy csinálok ahogy kell, akkor már mindennek lehord és folyton azzal jön h én minek járok iskolába,úgysem tanulok ott semmit. A probléma az hogy amiket elvár tőlem azokat én nem tanultam, fogalmam sincs hogyan kell csinálni (pl. bizonyos papírokat kitölteni).
Most mit tegyek? Menjek máshová 4 órát "unatkozni" vagy menjek apumhoz, aki idegileg tönkretesz. Viszont,ha nem megyek hozzá,akkor egész életemben ezt fogom hallgatni. Most melyik a jobb? Hozzáteszem, lehet h apumtól kapnék fizetést is,de nem biztos.Viszont, ahova szeretnék menni, ott meg lehet h eltudnám intézni a nyári brigádmunkám. Mit tegyek?:(
19/l
Hát én inkább a gyakorlatra mennék, már azért is, mert kötelező.
Ha jól értem, édesanyádnál élsz (már abból kiindulva, hogy édesapád magához akar hívni arra a két hétre). Nagykorú vagy, oda mész, ahova akarsz, nem vagy köteles engedélyét kérni bármiben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!