Most hova menjek, mit csináljak?
Vegyél ki szabadságot és menj haza a szüleidhez. Ott higgadtabban át tudod majd gondolni a dolgokat, és talán lelkileg is segítenek.
2012. márc. 26. 14:28
Munkatárs, barát, ismerős, akinél pár napot eltölthetsz, amíg nem szerzel albérletet?
2012. márc. 26. 14:30
A 2. jól írta.
Pár napig egy munkatárs,barátnő biztos befogad
2012. márc. 26. 14:37
4/11 A kérdező kommentje:
A munkatársaimmal nem vagyok olyan jóban, a barátnőim meg mind otthon vannak. Ide nem sikerült beilleszkednem. Ezért is vagyok annyira tanácstalan, meg leginkább kétségbeesett.
Ha panzióra nincs pénzed, akkor albérletet találni is nehéz lesz. Ott 2-3 hónap kauciót szoktak kérni. Legjobb lesz a szabi, és lehiggadva végig gondolni mindent. Szép kis párod lehet.
2012. márc. 26. 14:49
Szerintem ilyenkor hasznosabb egy kicsit félretenni a büszkeséget, és bocsánatot kérni az anyósodtól, még akkor is, ha nincs igaza! Ez nagyon nehéz, de magaddal szúrsz ki, ha még nehezebb helyzetbe sodrod magad. próbáld megbeszélni vele, hogy addig maradhass, amíg megoldod a helyzetet. magadban meg gondolj, amit akarsz! De ne te szenvedj még jobban.
2012. márc. 26. 15:01
Én is azt tudom neked tanácsolni, hogy vegyél ki pár nap szabit ha tudsz, és utazz haza a szüleidhez.
A párod mindenesetre nagyon érdekes, hogy nem állt ki melletted.....de akkor lesz a legérdekesebb, ha végignézi, hogy visszamész a szüleidhez. Akkor talán el kellene gondolkodnod a kapcsolatotokon.
2012. márc. 26. 15:15
Hazamennék,többet abba a házba nem tenném be a lábam,és otthon keresnék munkát.Nem alázkodnék meg előttük.
2012. márc. 26. 15:20
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, ami hazugság. És én nem tudok megalázkodni ilyen esetben. Az biztos, hogy nem megyek oda vissza. Nagyot csalódtam most a barátomba is. Bezzeg azóta folyamatosan hívogat.
Ha a veszekedés az anyósoddal úgy történt, ahogy leírtad (hazugságokat állított), akkor eszedbe ne jusson visszamenni. Tényleg a legjobb az lenne, ha kivennél szabit erre a hétre, hazamennél és ott majd át tudod gondolni, lenne időd megoldást találnod. Kérdezz meg minden ismerősödet, hogy tud-e ott albérletet, kérd meg őket, hogy ők is szóljanak az ő ismerőseiknek stbstb.
A "párodat" pedig felejtsd el. Már csak a kedves anyuka miatt is, mert ő sajnos "vele jár"...
2012. márc. 26. 15:39
Kapcsolódó kérdések: