SOS! Hova menjek, ha a párom nem hagy tanulni?
Nála lakom, a duma szintjén maximálisan támogatja a tanulmányaimat, de ha arról van szó, hogy egy icipici erőfeszítést kellene tennie a tanulmányaim érdekében, az már nem megy. Most például játszik és közben mikrofonon beszélget (ordibál) a haverjaival, és csak annyit mond, hogy csukjam be az ajtót, ha zavar. De ez egy panel!! Hétköznap könyvtárban tanulok, tegnap elmentem egy barátnőmhöz, de ott kínosan éreztem magam, hiszen a hétvégi családi programjaikba belemásztam.
Hova lehetne menni, ahol nem zavarok senkit, engem se zavar senki és tudok tanulni?
Teaházban, kávézóban más emberek is szoktak lenni...
Amúgy a barátod egy gyökér, de nagy gyökér... szerintem.
Fogalmam sincs hova mehetnél. Èn se tudtam úgy tanulni, ha zaj volt körülöttem. Szüleidhez haza? Vagy messze laknak?
Süt a nap, még a parkba is lemehetsz.
Kávézó, teázó.
A másik megoldás: füldugó. Az én férjem sokáig tévézik és kevés alvással piheni ki magát. Nekem több kell.
Az enyém neonsárga, a munkahelyéről hozta.
Puha szivacs, ha összenyomod, egy darabig úgy marad, utánna ahogy visszaáll az eredeti formájára, kitölti a füled.
Praktikus.
Esetleg lecsapod a biztosítékot, vagy tönsz egy csokit a szájába, hogy :kuss!
Köszi a válaszokat. Füldugóm van, ilyen narancssárga, de sajnos nem jó. Minden zajt kiszűr - kivéve az ordibálását. Könyvtárba mennék, holnap megyek is, de vasárnap egy sincs nyitva. Parkhoz azért szerintem még hűvös van :D
A teaház jó ötlet lenne, de 4 ezer forintom van a következő két hétre, és ha nem muszáj, abból nem vennék ilyesmit, így is félek, hogy nem tart ki. Mennyit kéne minimálisan költenem egy nyugis teházban ahhoz, hogy estig ott lehessek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!