Hová menjek tanulni?

Figyelt kérdés
Röviden annyit, hogy eddig Debrecenbe akartam menni gazdaságtudományi karra (azon belül pénzügyi és számviteli szakra) de most olvastam hogy a 4900 főből csak 250 főt fognak államilag támogatottra felvenni....és esélyem sincs hogy felvegyenek. Szóval ez a tervem teljesen elszállt..mégis mit csináljak? Annyira nem tudom hogy mit milyen szakra menjek...lényegében nincs nagyon semmi ami igazán érdekelne...
2012. jan. 6. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Elmehetsz valami OKJ-ra, azért nem kell annyit fizetni, mint az egyetemért és nem ér feltétlenül kevesebbet, mint a diploma. Vagy választhatsz más területet. Vagy nem mész egyetemre és megpróbálsz munkát kapni. Tanulj nyelveket, az nagyon fontos, úgy jó esélyed van munkát találni. De mindenképpen add be PSZ-re a jelentkezést, mert sosem tudhatod. Lehet, hogy felvesznek. Nekem is meglett a matek 2-esem.

19/L

2012. jan. 6. 20:19
 2/3 anonim válasza:

Szia.

Miért vagy abban olyan biztos hogz nem vesznek fell.Hinni kell magadban és minden sikerül.Persze jo volna hogy ellöre keresnél magadnek egy másik egyetemet vagy akármit.Hogyha jol tudod a nyelveket az egy nagy +.De föleg az angol.

Higy magadban minden fog sikerülni!!!

(Ja és ha nem nehéz majd ird le nekem is privát üzenetben hogy végöl is hová mentél és hogy miböl kellet felvételizni.Elöre is köszi!!!)

2012. jan. 7. 12:00
 3/3 anonim válasza:
sztem próbáld meg. én s gimibe akarok továbbmenni de matek 3-sal(hiába ötös a fizika) nem tom felvesznek-e, de nem adom fel!:)
2012. jan. 15. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!