Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan érdemes külföldön...

Hogyan érdemes külföldön tanulni? Felvételizzek egy magyarra, és onnan ösztöndíjjal menjek ki, vagy eleve külföldre felvételizzem?

Figyelt kérdés

Szeretnék itthon maradni később, dolgozni, családot alapítani, de nem tudom, hogy melyik módon érdemes külföldön szerencsét próbálni. Ha valakinek van tapasztalata, azt is szívesen fogadom!

Köszi szépen!

2011. nov. 1. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak rajtad mulik mit akarsz.Ha pár szemeszteröl van szo akkor probálkozá az Erasmus programmal. Nem mindegy meik nyelven és mien szakmat tanulna.Nemet nyelv területen DAAD oldálait nézed, angolon még a UKCISA oldalakat.
2011. nov. 1. 14:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. nov. 1. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felvetelizz eleve kulfoldre. EU miatt ugyan azok a jogok iletnek meg mint az adott orszag diakjait. Az Erasmus jo, de csak athallgatas, diplomad nem lesz, es csak viszonylag rovid idot tolthetsz kinn.
2011. nov. 2. 03:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából én is úgy gondoltam, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha külföldön is szeretnék majd dolgozni. :)
2011. nov. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!