Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Hova menjek, ha a párom...

SOS! Hova menjek, ha a párom nem hagy tanulni?

Figyelt kérdés

Nála lakom, a duma szintjén maximálisan támogatja a tanulmányaimat, de ha arról van szó, hogy egy icipici erőfeszítést kellene tennie a tanulmányaim érdekében, az már nem megy. Most például játszik és közben mikrofonon beszélget (ordibál) a haverjaival, és csak annyit mond, hogy csukjam be az ajtót, ha zavar. De ez egy panel!! Hétköznap könyvtárban tanulok, tegnap elmentem egy barátnőmhöz, de ott kínosan éreztem magam, hiszen a hétvégi családi programjaikba belemásztam.

Hova lehetne menni, ahol nem zavarok senkit, engem se zavar senki és tudok tanulni?

2012. jan. 22. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Megírod, melyik városban laksz? Hátha tudunk konkrétabbat javasolni.
2012. jan. 22. 11:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
500 Ft. Egyébként el kéne gondolkozni azon, hogy milyen emberrel is vagy együtt.
2012. jan. 22. 11:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Ja igen, bocsánat. Budapesten :)
2012. jan. 22. 11:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt nehezen hiszem, hogy nincs Budapesten egy db könyvtár, ami nyitva lenne vasárnap! A pécsi Tudásközpont is nyitva tart ilyenkor.
2012. jan. 22. 11:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy McDonalds? Ott el lehet lenni fogyasztás nélkül is.
2012. jan. 22. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az OSZK és a FSZEK tényleg nincs nyitva vasárnap.
2012. jan. 22. 11:11
 17/25 anonim ***** válasza:
4%

Már bocsi, de te laksz nála, nem?

Szépen megkéred, hogy legyen csendben; ha nem teszi, így jártál. Bírom az ilyen "nála lakok, de olyan bunkó ezért kibeszélem a háta mögött" hozzáállást.

Budapesten Siriusz teaház, Astoriához közel. Egy kancsó tea olyan 600-800 körül van, azzal elvagy órákig. Esetleg meki vagy burger, ott is ihatsz pl forró csokit és senki sem fogja megkérdezni, miért nem eszel-iszol többet.

2012. jan. 22. 11:17
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A "nála lakok" témáról annyi, hogy természetesen nem várok el tőle dolgokat pont emiatt (bár miután elég sok pénzt szerzek neki, plusz én viszem az egész háztartását egyetem és munka mellett, talán el is várhatnám, de mindegy).

Viszont ha azt hangoztatja, hogy mindenben támogatja a tanulásom, akkor talán joggal számíthatok arra, hogy amikor tettekre is szükség van (nem is túl nagyokra, egyszerűen hogy csendben maradjon), akkor azt megtegye, nem? Szerinte ha megígérte, akkor ez a minimum. Vagy ne ígérje meg, hisz nem volt muszáj neki.

Na megyek, köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 22. 11:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Huha, komoly az ugy, de szerencsere van megoldas, en kolis vagyok, rutinos az ilyen helyzetekben. Eloszor is az a narancssarga fuldugo rossz, vegyel masikat, azt a pirosat, amit lehet tepni, formazni. (gyurmasnak kell mondani, tudni fogjak mirol beszelsz) A masik, hogy pl OBI-ban remek munkas fulvedot lehet kapni. Az mar onmagaban olyan jo, hogy alig hallod az ordibalast is (azzal hegesztenek, furnak, faragnak, szoval tenyleg tuti) fuldugoval kombinalva, pedig kb. olyan mintha kriptaban lennel, mert semmit nem hallasz. (meg akkor se ha egy rock koncerten csapolsz) Ez mondjuk olyan 2000-2500 forint, de egyszeri befektetes, es a jovore nezve, szerintem meger annyit. Elore szolok, nem egy szexi, lanyos darab, de a cel szentesiti az eszkozt. :)
2012. jan. 22. 11:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A 19-es válaszát alátámasztom és támogatom is :))) (esetleg meggyőzhetnéd a barátod, hogy ha már így hangoskodik netalántán adjon bele az új füldugódba és akkor jóság van :))
2012. jan. 22. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!