Most hova menjek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok borulva. konkrétan azt sem tudom hol fogom tölteni az éjszakát. Eddig anyósomékkal éltünk egy házba, de délelőtt összevesztünk és közölte, költözzem el, a párom nem állt ki mellettem a vitában. Így azt hiszem teljesen magamra maradtam. A szüleim innen 200 km-re laknak, a munkahelyem itt van. Teljesen tanácstalan vagyok. Menjek haza, és vegyek ki szabadságot? Ilyenkor hol találok magamnak albérletet, szállodára meg nincs pénzem.2012. márc. 26. 14:24
11/11 anonim válasza:
MIlyen könnyű nagy mellényű tanácsokat adni. Menj haza, vegyél ki EGY HÉT szabit, persze. Azt csak úgy lehet mindenütt, és 200 km-ről keressen albérletet, vagy mi lesz egy hét múlva. Az már nem a ti gondotok. Persze légy büszke égess fel magad mögött mindent, majd egy hét múlva visszajössz és minden ok. Emberek! Az más kérdés, hogy ha váltasz, és hazaköltözöl, ott keresel munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!