Most hogy menjek a barátnőm szülei elé?
Hétfőn a barátnőm be akart mutatni a szüleinek (látásból ismerjük egymást de nem tudták hogy összejöttünk) én hamarabb mentem oda ráadásul qva részegen. Nem emlékszem semmire de állítólag nem voltak kiakadva hanem kiröhögtek. Azt mondta a barátnőm hogy az apja orrát akartam fogdosni, énekeltem az anyjának meg az apjától megkérdeztem hogy "drágám jössz aludni?" ott pofáztam nekik meg játszottam egész este, a többit meg jobb ha inkább nem írom le. A barátnőm azt mondta hogy hétvégén menjek át. Ezek után hogy nézzek rájuk? Ha nem voltak kiakadva akkor is gáz. Amúgy nem vagyok nagyon piás.
22/F
Jó dinka vagy:D
Miért kellett pont akkor berúgni?
Amúgy én is így jártam első találkozáskor anyóssal, igaz, nem csináltam ilyeneket, de volt bennem egy üveg bor, kicst éreztem. Állítólag ő nem vette észre.
Szerintem kérj elnézést, mondd, hogy amúgy nem szoktál inni, csak akkor akartad oldani a feszültséget és megütött, mivel nem vagy hozzászokva(mégha nem is igaz)
Hogy, hogy hogy?
Hát normálisan.
Lehetőleg nem a legszakadtabb ruhádban, józanul, és vigyél valami figyelmességet (ha lehet ne piát :D).
Onnantól kezdve próbálj ne feszengeni, és minden oké lesz.
Gratulálok.
Amúgy sosem fogom megérteni, hogy ha valaki józanul nem debil, az a pia miatt miért hülyül meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!