Adjak neki egy esélyt? Kiderült, hogy harmadik vagyok :- (
Figyelt kérdés
4 hónapja ismertük egymást amikor bevallotta, hogy nős. Azonnal szakítottam vele. Ennek 3 hónapja, most írt egy e-mailt hogy elköltözött és elindította a válópert.
Ti mit tennétek?
2012. márc. 28. 17:17
21/23 A kérdező kommentje:
Van gyerek, 3 éves kisfiú. Azt hiszem, ennyi :-(((
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 29. 12:46
22/23 anonim válasza:
ha szereted,azért egy próbát lehet megér.A gyerek pedig szerintem nem olyan nagy probléma,persze senki nem szereti más gyerekét,de én pl.a nevelőanyummal elég jó kapcsolatot kialakítottam.:)
23/23 anonim válasza:
17. válaszoló vagyok.
Szerintem is megér egy próbát. Teljesen nyugodtan, higgadtan mondd meg neki, hogy ha elválik (tényleg, nemcsal elköltözik, meg mittudomén), akkor keressen meg Téged. Te addig pedig éld az életed, de ne várj rá, mert lehet, hogy nem fog elválni sohasem.
Ne keresd, mert én is ott hibáztam, hogy mindig elhittem neki: most már téynleg elválnak..
Két és fél évig húztuk a dolgot... Fél év után simán le kellett volna zárni.
Sok sikert, és nyugalom, fel a fejjel!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!