Adjak neki egy esélyt? Kiderült, hogy harmadik vagyok :- (
4 hónapja ismertük egymást amikor bevallotta, hogy nős. Azonnal szakítottam vele. Ennek 3 hónapja, most írt egy e-mailt hogy elköltözött és elindította a válópert.
Ti mit tennétek?
Az enyém is elköltözött, ígért fűt-fát, válás lesz, vagyonmegosztás lesz, minden lesz... Bemutat a gyerekeinek, stb... Aztán a nagy "próbaválás" vége az lett, hogy visszament a feleségéhez. (Ennek már egy éve, azóta ugyan tényleg válnak, de engem már hiába keres..)
Míg nicns papír, sztem ne nagyon higyj neki. Lehet ők is csak megbeszélték, hogy próbálják meg egy ideig külön.
A gyereket nem is kérdeztem.... gondolom mondta volna, ha van...
Válaszoltam neki, hogy miért válnak, most hol lakik, a felesége tud-e rólam, korábban is megcsalta-e.
Nekem ennél cifrább helyzetem volt. Megtudta, hogy a mai magyar viszonyokhoz képest elég jó vagyonom van. Megbeszélte a feleségével, hogy elválnak, engem elvesz, elválik tőlem, aztán a fele vagyonommal újra elveszi a feleségét. Elváltak, el is akart venni. Aztán mikor megtudta, hogy hiába vesz el, nem kap semmit, mivel azt a házasság előtt szereztem, tehát soha nem lesz hozzá semmi köze, akkor visszakullogott a feleségéhez. Szóval vannak ennél cifrább szituk is.
Én a helyedben azt mondanám neki, hogy váljon el, és ha megvan a hivatalos papír a válásról, akkor lehet szó kapcsolatról. Addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!