Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér egy kapcsolatba, hogy...

Belefér egy kapcsolatba, hogy a férfi egy társkeresőn beszélget más nőkkel?

Figyelt kérdés

Egyik netkukac barátnőm elkeseredésében beregisztrált egy társkeresőre. Ő mesélte, hogy fent van a párom is. Az adatlapján lehetett látni, hogy több mint 100 bejövő levele van, nem tudom kikkel beszélget, de az is kint volt, hogy jelenleg 7 olvasatlan levele van. (Ez volt kb 1 órája)

Még nem kérdeztem rá, mert csak este ér haza. Akkor szokott netezni, ha nem bír aludni én meg már alszom.

2012. márc. 28. 15:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

utolsó vok:

szerintem kamuzik...:/ egy rosszakarója minek tenné föl? és amúgy HA ez igaz, akkor miért nem jelezte az oldal felé, h visszaélnek a képével? mert egy ismerősömmel megcsinálták ezt, de akkor tényleg ki akartak b.szni vele, és trágár üzeneteket írtak a nevében, de viszonylag hamar le is buktak. viszont a párod már jó ideje ott van, szal nem hiszem, h ennyire elnyújtanának valami bosszút...

szerintem mondd neki, h ne nézzen hülyének, és mondja el az igazat. esetleg előzményeket nézted? mert ha ott is ott az oldal neve, akkor nem tagadhatja, h ő volt fönn. mindenképp beszéljétek ki, erőltesd, h legyen őszinte. ne hagyd magad hülyére venni!

2012. ápr. 2. 19:39
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2013. febr. 8. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!