Belefér egy kapcsolatba, hogy a férfi egy társkeresőn beszélget más nőkkel?
Egyik netkukac barátnőm elkeseredésében beregisztrált egy társkeresőre. Ő mesélte, hogy fent van a párom is. Az adatlapján lehetett látni, hogy több mint 100 bejövő levele van, nem tudom kikkel beszélget, de az is kint volt, hogy jelenleg 7 olvasatlan levele van. (Ez volt kb 1 órája)
Még nem kérdeztem rá, mert csak este ér haza. Akkor szokott netezni, ha nem bír aludni én meg már alszom.
Én ebben a pillanatban rúgnám ki.
Beszélgetni lehet, neten is, az életben is - de társkeresőre regisztrálni felér egy vallomással: MÁST KERESEK.
láv pont hú.
Bocs nem akarom hogy reklámnak vegyék.
Van egy olyan az adatlapján, hogy statisztikák.
Ez nem a páromé, hanem egy másik emberé. (Barátnőm ezt másolta be)
nézettség
5297felhasználó kattintott eddig az oldalaira
1680alkalommal nézték meg a képeit
1282alkalommal nyitották meg az albumait
200embernek van hozzáférése a képalbumaihoz
0szeretne hozzáférést a képalbumaihoz
kapcsolat
45felhasználó flörtölt vele
51alkalommal flörtöltek vele
0barátja van
0felhasználó szeretne a barátja lenni
2felhasználónál szerepel kedvencként
1750levele van jelenleg
1olvasatlan levele van jelenleg
fórum
0hozzászólást tett a fórumban
0témát nyitott a fórumban
Sajnálom, hogy ezzel kell szembesülnöd.
Tisztázni kell minél előbb. Csak féló, hogy konkrétumok híján tagadni fog.
Rákérdeztem este, hogy mit szokott csinálni, mikor én alszom.
"Vicceket olvasok, napiszart nézek ilyesmi"
Azt hiszem tényleg be kell regisztrálnom.
az én barátom ezzel bukott le. kicsit lehet hosszú lesz a sztori, de mentségemre legyen, hogy csak segíteni akarok :)
eleve társkeresőn ismerkedtünk meg, tehát tudtam, hogy fent van. egy darabig tényleg nem is lépett föl, de aztán láttam, hogy bizony fent járt. kérdőre vontam, hogy ezt miért is, de csak annyit mondott, hogy vannak bejövő levelei, és hát érdekli, mik a levelek, de nem válaszol rájuk. én ezt már akkor is kétkedve fogadtam, mert ha van valakim, akkor nem érdekel, mit írogatnak srácok, sőt mi több, hibernálom az adatlapom, vagy letörlöm magam.
gondoltam egyet, és regisztráltam kamu adatlappal, és írtam neki, hogy megnézzem, válaszol e, és válaszolt. persze randit már nem beszéltem le vele, mert nekem ennyi is elég volt. elmondtam neki, hogy tudom, h hazudott végig, és hogy én voltam az egyik lány. elismerte, hogy válaszolt, és sajnálja, meg nem akart bántani, stb stb.
egész egyszerűen nem értettem, hogy ha minden jó és minden szép, akkor minek nyomja még mindig a társkeresőt?
aztán elmondta, hogy sok-sok éven át társkeresőzött, és egyfajta rutin lett neki, sport, amiről nem tudott leszokni. mellettem nem randizott, csak levelezgetett, flörtölgetett. egész egyszerűen nem tudta megállni. a bőség zavarába esett. mondta, hogy sok kapcsolati lehetősége erre ment rá, hogy találkozott egy lánnyal, minden jó volt, de közben még írt 5 másik lány is, és inkább nem találkozott újra a lánnyal, mert ott van még 5 ugyanolyan szép és kedves csaj. a bőség zavara. sokkal becsapósabb, mint a való élet, mivel az életben egyszerre nem nagyon tudsz mondjuk 10 csajt fűzni, de neten simán megteheted, és egyben növeli az önbizalmad, férfiakét pláne, hogy hú, hát ha akarnám, mind a 10 az enyém lehetne, mekkora fasza csávó vagyok.
időbe telt barátomnak, mire le tudott állni vele, és közben engem is nagyon megsebzett. az egyetlen ok, amiért kitartottam mellette, az az volt, hogy szerettem, és éreztem, tudtam, hogy ő is szeret engem.
szerintem a párod is hasonló csapdába eshetett. lehet, hogy volt egy hullámvölgyetek vagy csak ellaposodott a kapcsolat, és azért ment föl társkeresőre, hogy lássa, kellene -e még a csajoknak. és aztán beleesett a bőség zavarába és nem tudja abbahagyni a levelezgetést, hódítást. mindenképpen mondd el neki őszintén az igazat, ne turkálj a levelek közt és ne játszmázz. kérdezd meg, hogy miért regelt, mi volt az oka, és esetleg mi hiányzik a kapcsolatotokból!
Rákérdeztem, megmutattam neki az adatlapját. Az volt a válasza, hogy biztos az egyik rosszakarója tette őt fel oda és az ő nevében irkál.
Úgyhogy nem jutottam előrébb. 2 napja fasirtban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!