Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér egy kapcsolatba, hogy...

Belefér egy kapcsolatba, hogy a férfi egy társkeresőn beszélget más nőkkel?

Figyelt kérdés

Egyik netkukac barátnőm elkeseredésében beregisztrált egy társkeresőre. Ő mesélte, hogy fent van a párom is. Az adatlapján lehetett látni, hogy több mint 100 bejövő levele van, nem tudom kikkel beszélget, de az is kint volt, hogy jelenleg 7 olvasatlan levele van. (Ez volt kb 1 órája)

Még nem kérdeztem rá, mert csak este ér haza. Akkor szokott netezni, ha nem bír aludni én meg már alszom.

2012. márc. 28. 15:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
1%

Én nem látok ebben semmi rosszat!

Én is szoktam társkeresőkön dumcsizni férfiakkal és a párom is szokott hölgyekkel!Komunikálni már csak lehet!

7 éve vagyunk boldog kapcsolatban! :)

2012. márc. 28. 16:12
 12/32 anonim ***** válasza:
65%

11.

szerintem is oké neten kommunikálni akár idegenekkel is, de miért épp társkeresőn? miért nem semleges fórumon, mint pl a chat.hu, stb?

2012. márc. 28. 16:14
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Csak érdeklődnék, melyik társkereső az,amelyik ennyire nyíltan és egyértelműen kiadja, hogy egy számodra vadidegen embernek hány privát levele van?

ez azért megcsalás miatti lebuktatás ide vagy oda, valljuk meg,elég gáz...

2012. márc. 28. 16:15
 14/32 anonim ***** válasza:
90%

mert pl a chet.hu-n elég barmok vannak akik csak a szexről akarnak beszélgetni!Egyébként rengeteg pár van fent a társkeresőn is csak ugy beszélgetés képpen!2 párt igy ismertünk meg akikkel már 2 éve tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen találkozunk is! :)

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

DE:

Utána kell járni persze mert sok olyan is van fent akinek van párja és laza kapcsolatot keres :(

A kérdezőnek pedig azt mondanám hogy kérdezzen rá nyiltan hogy mit keress ott a társkeresőn!És mutassa meg a leveleit!Ha tiltakozik akkor persze van takatgatnivalója!

2012. márc. 28. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:
53%
De tényleg melyik az a társkereső ahol kimutatja kinek mennyi levele van?Ezt nem értem én ilyennel még nem is találkoztam!
2012. márc. 28. 16:20
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj és írj neki, vedd le a lábáról :) ha "úgy" áll a dolgokhoz, akkor majd felfeded magad, és akkor lelepleződik :)
2012. márc. 28. 16:21
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
lóf*szt fér bele!
2012. márc. 28. 16:27
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele!Feltörném egyből!A csali sem rossz ötlet,melyben talizni hívod,de nem várnék addig még összefutnánk!
2012. márc. 28. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele. Ha van kapcsolatom akkor nem társkeresőn keresek ismerősöket sem. Pláne h még nem is mondta el h ő feljárkál
2012. márc. 28. 16:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan ártatlan dolog lenne akkor minden gondolkodás nélkül elmondta volna, nem?
2012. márc. 28. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!