Most mi rosszat mondtam?
Figyelt kérdés
Férjem külföldön dolgozik. Most pont holnap jött volna haza, de a főnöke megfűzte még egy hét munkára. (pontosabban nem engedték el, hanem még egy hétig maradnia kell) Mikor mondta, hogy még marad, megkönnyebülten felsóhajtottam, mert betegek a gyerekek, és legalább nem kapja el ő is. Mire hazajön meg mindenki egészséges lesz már, vagy legalábbis túl lesz a nehezén. A férjem csak annyit tud, hogy kicsit megfáztak, nem akartam, hogy aggódjon, onnan úgysem tud tenni semmit. Igazság szerint azonban nagyon csúnya torokgyulladásuk van a gyerkőcöknek, egész nap ágyban vannak magas lázzal, szóval még az elején járunk a dolognak. Most ezért nem jött volna jól ki, ha hazajön a férjem, mert akkor elkapja ő is (mindig elkapja a gyerekek baját), és mire kijön rajta megint kint lesz, egyedül, és ott nem tudok rajta segiteni. De ő meg megsértődött, hogy nem is akarom, hogy hazajöjjön. Utána már hiába mondtam, hogy nekem nagyon hiányzik. De már 3. napja nem aludtam, mert először az egyik gyerek lett beteg, ma már a másik is belázasodott. Fáradt vagyok, és lehet, hogy nem úgy reagáltam, ahogy ő szerette volna. De nem is szeretném azzal idegesiteni, amin úgyis túl leszünk pár nap alatt, és onnan úgysem tud tenni semmit. Vagy ecsetelnem kellett volna, hogy mennyire betegek a gyerkőcök?2012. márc. 27. 22:04
11/14 anonim válasza:
SMS-ben leirod, hogy mi van otthon, miért nem voltál nagyon elkeseredve, hogy csak késöbb tud hazajönni.
Az, hogy a hangod fáradt, egyáltalán nem biztos, hogy hallható, a megkönnyebbülés viszont a szavakból is kiderül.
12/14 anonim válasza:
Van logika abban, amit írsz és gondolsz, csak éppen ő simán lehet, hogy másképp gondolja, és abban is van logika. A kérdés, mi a célod.
MEgmagyarázni, hogy úgy jó, ahogy te gondolod, vagy megtalálni, ahogy mindkettőtöknek jó?
13/14 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy nem cselekedtem helytelenül. De azért természetesen megértem őt, is, hiszen fél szavakból nem lehet megérteni semmit. Most már nyugodtabb vagyok, sikerült a gyerekek lázát lenyomni, jobban vannak. Én is valamivel jobban aludtam így. Természetesen még nem végig az éjszakát, és felkeltem hozzájuk, de nyugodtabb lettem, így a pihenés is többet ért. Jobban tudok gondolkodni is, értelmesebben. A fáradtság azért megviseli az embert.Szomorú vagyok, mert ma jött volna haza, amit azért nagyon vártam, ez most olyan, mintha elmaradna a karácsony. (bocs, nem tudtam mi máshoz hasonlítani) Majd ezt azért itthon részletesen megbeszéljük a férjemmel, hogy mi miért volt, és meg fogja érteni. Ha ezután az ilyet is meg kell neki említeni, akkor természetesen megemlítem neki, de valóban az volt a cél, hogy ne örlődjön ott magában, ahol még csak segíteni sem tudok rajta.
2012. márc. 28. 14:56
14/14 A kérdező kommentje:
A legjobbat akartam neki, hiszen őt, és a gyerekeimet szeretem a világon a legjobban.
2012. márc. 28. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!