Gyanakodnätok ilyenek utän megcsaläsra?
pärom hazudott a 3 év alatt pär dologban,csak egy pärat emlitek meg.
egyszer smsezgetett a szomszéd csajszival,elöször elsem mondta,én jöttem rä..amikor räjöttem akkor meg kamuzott..megkértem hogy többet ne irjon neki,hiszen nem is értem mire jo ez,van barätnöje és fia(kisfiunk most mäsfél éves).végü^l a läny elöközltözött,majd megszakadt az smsezgetés..utäna lättam hogy keresi öt iwiwen.aztän azota se kép s ehang a länyrol.ennek mär fél éve kb.
most mikor elutaztam pestre (mert külföldön lakunk,ott töltöttem 2 honapot a kisfiammal)mikor visszajöttem nagyon jol kivolt takaritva a lakäs,de a közös képeink elvoltak rakva egy szekrénybe.nem értettem a dolgot..azt mondta hogy anyukäja jött ät takaritani és biztos elfelejtette visszarakni.mukltkor meg talältam egy smst a telefonjäba:"akkor 3 ra värlak hozzäm,puszi"alapvetöen nem nagyon volt ez gynaus,de räkérdeztem.mondta hogy egy fodräsz csaj,aki mint kiderült allergiäs a festékre és häznäl väg hajakat feketén.mondom ok..tegnap viszont lättam az emailjei között pär olyan levelet amit ugy kezdett länyoknak hogy szia éDes..és a végén: csok..
köztünk ott volt az a nevü läny is aki elvileg a fodräsz..és az smst irta nemrég hogy 3 ra akkor värja.neki is igy kezdte e levelet: szia édes..sajnos a közepét nem értettem mert a pärom külföldi és mi angolul beszélünk egymässal,az sms meg németül volt.szerintetek?nem bizom mär meg benne:(.egyértelmü hoyg azt mndja nem csalt meg a 3 év alatt,de én föleg tegnap ota mär nem tenném tüzbe a kezem érte..jah és amikor räkérdeztem hogymi az hogy ilyen leveleket ir hogy szia éDes ,mäs länyoknak.erre ideges lett hogy olyan hülye vagyok,miket gondolok rola..2 ora elteltével meg hozzzämvägta hogy a csajnak a beceneve "édes" ezert irt igy neki levelet..
Sajnos a leírtak alapján azt mondhatom, hogy megcsal a párod.
Ha neked ez az állapot hosszú távon elfogadható, és szemet tudsz hunyni felette, akkor maradj mellette, és ne vegyél tudomást a dolgokról...
De én a helyedben már csomagolnék... Gondold csak el, hány nővel lehetett ő már, ha ennyi email, sms, kamu duma volt már! Egy szintig oké, hogy nem látod a fától az erdőt, de ez már nagyon durva amit művel.
Ha nem függsz tőle anyagilag, akkor mihamarabb pakolj el tőle, minél messzebbre...
Szia! Az egyik ilyen "édeses" mail szövegét jelöld ki és másold be a webforditas.hu-ba, fordítsd le. Ott majd kiderül mi a levél tartalma.
Egyébként sanszos, hogy van neki más, de szerintem csak ideig-óráig. Szerintem jót tesz az egójának, ha más nők dícsérik, stb. Nem akar Ő Téged elveszíteni, mert Te biztos vagy neki, azért hízeleg. Nézz utána mielőtt döntesz!
Majd írj, hogy mi volt!
Legjobbakat Neked!
Szia,
én szívesen lefordítom neked a mail szövegét, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!