Anyós mostanában túl kedves? Mire gyanakodnátok? Mire vélnétek?
Lehet, hogy szeretne egy unokát.
Most miért kell mindenben a legrosszabbat meglátni,
"Mire gyanakodnátok?"
Az üldözési mániádra.
Nekem is volt hasonló üldözési mániám. Már-már meggyőztem magam, hogy az én fejemben van a baj, de 3 kedves hónap után megkért minket, hogy vegyünk már fel 6 milliót a házunkra, hogy kifizesse a saját bedőlt hitelét.
Miután nemet mondtunk, visszakaptuk a régi anyósomat. :)
:D, utolsó!
Hát én csak azt tudom mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna!
Valamire készül, az biztos, az ember, főleg nem egy idős ember nem változik meg egyik pillanatról a másikra...
Majd idővel kiderül, mire készül, de azt oszd meg velünk feltétlenül!
Hát, figyeld meg, hogy az élet más területén változott-e a hozzáállása :)
Meglehet, hogy tényleg akar valamit, nálunk is ez volt, aztán előjött, hogy anyóséknak kezes kéne új kocsihoz... persze itt is ment a hiszti, nem mentünk bele, pedig ők annyira rendesek voltak velünk... :D
Viszont lehet az is, hogy változni akar. Néha előfordul, hogy az ember a tükörbe néz és rájön, hogy egy elviselhetetlen boszorkány lett belőle. Ilyenkor próbál egy kicsit máshogy állni a dolgokhoz. Ez viszont valószínűleg nem csak veled szemben nyilvánul meg, ezért írtam, hogy nézz körül a környezetében.
Aztán az is meglehet, hogy szimplán megkedvelt téged. Tettél neki valami szívességet, vagy egy apró kedvességet, amit talán észre sem vettél.
Egyenlőre élvezd a jobb kapcsolatot, és ha jönne vmi extra kérés, akkor vedd elő a józan eszed:)
Jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!