Menyasszonyomnak mostanában semmi nem jó. Hogyan válljak kicsit elérhetetlenné vagy hogyan távolodjak el tőle hogy egy kicsit hiányomat érezze?
Ha elérhetetlenné válsz, lehet, csak tovább fokozod a problémákat.
Nem tudom, hogy vagytok, milyen a kapcsolatotok, de nem lehet, hogy nem érzi magát "biztonságban", szeretetben?
Biztos van valami oka a változásnak.
Nem mondom, hogy a te hibád, egyáltalán, de valami változott. Ezt kéne megtalálni.
2 véglet is lehet:
1. Eljegyezted, és így már nem foglalkozol vele úgy és annyit.
2. Eljegyezték, és így már at i szóváteszi, amit eddig nem, az sem jó neki, ami eddig igen.
SZóval ezt csak te tudhatod, ha mélyen magadba és kapcsolatotokba nézel.
Ha nem becsül meg, vagy csak úgy érzed, akkor ott valóban gondok vannak. Leggyakrabban mindkét részről.
Őszintén kívánom, hogy megtudjátok oldani a problémátokat!
"tüskebörzét"
Ezt még nem hallottam, de nagyon tetszik!
#8: Nincs szurka-piszka, de pl. a férjem hajlamos magába zárni a problémát, én viszont a beszéljünk meg minden hülyeséget híve vagyok. Nem tudom, másoknál hogy van, de néha én pl. érzem, hogy most kicsit felgyűltek a dolgok, nagyon a feszültség egymás felé. Háromszor volt eddig, hogy úgy éreztük, szükséges letisztázni a dolgokat. A felírást azért szoktuk, hogy a nagy beszélgetés közben ne feledkezzünk meg egy-egy dologról, ami akár csak egy kicsit is felbosszantott.
A férjem így legalább kibeszéli magából a dolgokat, én pedig megnyugszom, hogy minden meg lesz oldva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!