Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyomnak mostanában...

Menyasszonyomnak mostanában semmi nem jó. Hogyan válljak kicsit elérhetetlenné vagy hogyan távolodjak el tőle hogy egy kicsit hiányomat érezze?

Figyelt kérdés
Mostanában semmi nem jó amit csinálok,egyik szavával üti a másikat.Néha úgy érzem szórakozik velem.Hol az a véleménye,hogy ilyen meg olyan jó a kapcsolatunk,hol panaszkodik hogy ez meg az nem jó.Már nem tudom eldönteni mivel teszek jót.Úgy érzem kicsit el kellene távolodnom tőle hogy jobban becsüljön,igy kiderülne hogy tényleg szeret e.Hol kenyérre lehet kenni,hol úgy beszél velem,hogy én sem hiszem el.Lelkielg is,hol ellik magától,hol kenyérre lehet kenni.Valami tipp hogy kicsit jobban becsüljön?
2014. dec. 23. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Menyasszony-

Mennyasszony

(nj)

:)

2014. dec. 23. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Menekülj. Labilis, maga sem tudja hogy mit akar. Gondolj bele hova fog még "fejlődni!"
2014. dec. 23. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
A nőknek vannak ilyen időszakaik. Legyél vele türelmes, megértő. Kérdezd meg mit szeretne, mi a baja... stb.... nem kell az eltávolodás.... én is nő vagyok... tudom mire vágyunk...!!!!
2014. dec. 23. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Üljetek le megbeszélni a dolgokat. 13 éve vagyok együtt a férjemmel, ezalatt háromszor tartottunk "tüskebörzét", ahol felírjuk, mi a bajunk, mit szeretnénk, ha a másik változtatna, és rászánunk egy estét, hogy megbeszéljük. Persze ehhez az is kell, hogy a másik vevő legyen erre.
2014. dec. 23. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg nem kell türelmesnek lenni. Vegyél ki "két hét szabit" a kapcsolatból, aztán amikor már bepánikolt, meggondolja, hogy is beszél veled valójában. Nő vagyok, vannak ilyen időszakaim nekem is, de mérlegelni kell mit enged meg magának az ember a párjával szemben, mert egyáltalán nincs rá garancia, hogy ez mindig így is marad!
2014. dec. 23. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha elérhetetlenné válsz, lehet, csak tovább fokozod a problémákat.

Nem tudom, hogy vagytok, milyen a kapcsolatotok, de nem lehet, hogy nem érzi magát "biztonságban", szeretetben?

Biztos van valami oka a változásnak.

Nem mondom, hogy a te hibád, egyáltalán, de valami változott. Ezt kéne megtalálni.

2 véglet is lehet:

1. Eljegyezted, és így már nem foglalkozol vele úgy és annyit.

2. Eljegyezték, és így már at i szóváteszi, amit eddig nem, az sem jó neki, ami eddig igen.

SZóval ezt csak te tudhatod, ha mélyen magadba és kapcsolatotokba nézel.

Ha nem becsül meg, vagy csak úgy érzed, akkor ott valóban gondok vannak. Leggyakrabban mindkét részről.

Őszintén kívánom, hogy megtudjátok oldani a problémátokat!

2014. dec. 23. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"tüskebörzét"

Ezt még nem hallottam, de nagyon tetszik!

2014. dec. 23. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es. Képzeld milyen szurka-piszka lehet ott:-)
2014. dec. 23. 20:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.2 hét szabi nem rossz ötlet.De hogyan gondoltad?Elköltözök 2 hétre vagy ne beszéljek vele?
2014. dec. 23. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:

#8: Nincs szurka-piszka, de pl. a férjem hajlamos magába zárni a problémát, én viszont a beszéljünk meg minden hülyeséget híve vagyok. Nem tudom, másoknál hogy van, de néha én pl. érzem, hogy most kicsit felgyűltek a dolgok, nagyon a feszültség egymás felé. Háromszor volt eddig, hogy úgy éreztük, szükséges letisztázni a dolgokat. A felírást azért szoktuk, hogy a nagy beszélgetés közben ne feledkezzünk meg egy-egy dologról, ami akár csak egy kicsit is felbosszantott.

A férjem így legalább kibeszéli magából a dolgokat, én pedig megnyugszom, hogy minden meg lesz oldva.:)

2014. dec. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!