Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyomnak mostanában...

Menyasszonyomnak mostanában semmi nem jó. Hogyan válljak kicsit elérhetetlenné vagy hogyan távolodjak el tőle hogy egy kicsit hiányomat érezze?

Figyelt kérdés
Mostanában semmi nem jó amit csinálok,egyik szavával üti a másikat.Néha úgy érzem szórakozik velem.Hol az a véleménye,hogy ilyen meg olyan jó a kapcsolatunk,hol panaszkodik hogy ez meg az nem jó.Már nem tudom eldönteni mivel teszek jót.Úgy érzem kicsit el kellene távolodnom tőle hogy jobban becsüljön,igy kiderülne hogy tényleg szeret e.Hol kenyérre lehet kenni,hol úgy beszél velem,hogy én sem hiszem el.Lelkielg is,hol ellik magától,hol kenyérre lehet kenni.Valami tipp hogy kicsit jobban becsüljön?
2014. dec. 23. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 hét távollét, ha megoldható. Rádiószünet, csend. Aztán összeültök és megbeszélitek, ami ezek után tiszta fejjel fentmarad a szitán. A megoldandó dolgokban kompromisszumot köttök, és annyi.
2014. dec. 23. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehető legnagyobb hülyeségnek tartom. Az én exférjem is a köztünk lévő feszültséget úgy gondoltam megoldani, hogy féltékennyé tesz, én meg majd megijedek és teperek érte. Arra nem számított, hogy vele volt problémám és úgy reagáltam, hogy akkor menj a p.... ba, vigyen akinek kellesz. Később amikor már kiraktam azt hitte, hogy majd sírva könyörgöm vissza, csak épp rájöttem, hogy nélküle jobb.

Lehet, hogy a menyasszonyod inkább boldog lesz hogy elhúztál végre.

Ha nem tudod meg, hogy mi igazából a baja, akkor még ha beválik is a kéthetes szünet, két-három hónap múlva pontosan ugyanitt fogtok tartani.

2014. dec. 23. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Ha te a problémák megoldása és megbeszélése helyett a 2 hét lelépést választod, akkor nem csodálkozom azon, hogy a menyasszonyod miért ilyen. A szüneteltetés semmit nem fog megoldani, sőt!

2014. dec. 23. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban mindenkinek van olyan időszaka, amikor labilis, és ő maga sem tudja mit akar, de a többség azért ilyen lelkiállapotban is figyel annyira a párjára, hogy ne rajta vezesse le a feszültséget. Az ünnepek és év vége felkavarhatott benne valamit, talán úgy érzi, nem juttok előrébb, vagy nem ezt várta az élettől, sokak számára kritikus időszak a december. Nem eltávolodnod kell tőle, mert azzal tulajdonképpen te magad idézed elő, hogy romoljon a kapcsolatotok. Több férfitől tapasztaltam, hogy azt gondolja, a nő jobban fog ragaszkodni hozzá, ha harcolnia kell érte, és érzi, hogy bármikor elveszítheti. Ez valójában inkább a férfiakra igaz, valószínűleg inkább magukból indulnak ki, akik erre esküdnek. A nők általában inkább a stabil alapokat szeretik, amiben biztonságban érzik magukat, és tudnak építeni rá. Egy olyan kapcsolatból, amit ingatagnak éreznek, hamar kiábrándulnak, mert nem tudják, érdemes-e tervezni vele. Egy elbizonytalanodott nőt úgy billenthetsz helyre, ha biztosítod számára, hogy te ott vagy, rád számíthat, ha veled akar lenni. Én azt javaslom neked, beszélj a menyasszonyoddal, hogy úgy érzed, a kapcsolatot felőrlik a hétköznapok, és kezdeményezd, hogy menjetek el legalább egy hétre nyaralni/telelni kettesben valami olyan helyre, ahol aktívan tölthetitek a szabadidőtöket, és újra egymásra hangolódhattok. Ha ez nem segít, akkor semmi.
2014. dec. 23. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A legvalószínűbb oknak az tűnik, hogy a menyasszonyod egyszerűen fél az elköteleződéstől. Nem tudja, hogy mit akar: együttélni veled, vagy sem. Ezért van a huzavona.

Szerintem a taktikázás, a játszmázás még sosem vezetett jó eredményre (akár házasság lett a dologból, akár nem).

Én a helyedben azt adnám, ami van: ha bosszant, akkor bosszús lennék. Ha kedves, akkor én is. Ez nem nehéz, és egyenes, kiszámítható, stabil dolog. A nők pedig állítólag szeretik az ilyesmit.

2014. dec. 24. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!