Menyasszonyomnak mostanában semmi nem jó. Hogyan válljak kicsit elérhetetlenné vagy hogyan távolodjak el tőle hogy egy kicsit hiányomat érezze?
Lehető legnagyobb hülyeségnek tartom. Az én exférjem is a köztünk lévő feszültséget úgy gondoltam megoldani, hogy féltékennyé tesz, én meg majd megijedek és teperek érte. Arra nem számított, hogy vele volt problémám és úgy reagáltam, hogy akkor menj a p.... ba, vigyen akinek kellesz. Később amikor már kiraktam azt hitte, hogy majd sírva könyörgöm vissza, csak épp rájöttem, hogy nélküle jobb.
Lehet, hogy a menyasszonyod inkább boldog lesz hogy elhúztál végre.
Ha nem tudod meg, hogy mi igazából a baja, akkor még ha beválik is a kéthetes szünet, két-három hónap múlva pontosan ugyanitt fogtok tartani.
Kedves kérdező!
Ha te a problémák megoldása és megbeszélése helyett a 2 hét lelépést választod, akkor nem csodálkozom azon, hogy a menyasszonyod miért ilyen. A szüneteltetés semmit nem fog megoldani, sőt!
A legvalószínűbb oknak az tűnik, hogy a menyasszonyod egyszerűen fél az elköteleződéstől. Nem tudja, hogy mit akar: együttélni veled, vagy sem. Ezért van a huzavona.
Szerintem a taktikázás, a játszmázás még sosem vezetett jó eredményre (akár házasság lett a dologból, akár nem).
Én a helyedben azt adnám, ami van: ha bosszant, akkor bosszús lennék. Ha kedves, akkor én is. Ez nem nehéz, és egyenes, kiszámítható, stabil dolog. A nők pedig állítólag szeretik az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!