Van e jogom önmagamat választani?
Amit leírtál nem válasz a kérdésemre.A férfi lánya diktál,zsarol és te ezt hagyod.Inkább otthagyod a gyerekeid az apjuknál és mész vissza a férfihez egyedül,minthogy felvedd a kesztyűt és azt mondd: Itt vagyok,van három gyerekem,ha kellek,akkor jövök,de ők hozzám tartoznak,nélkülük nem megyek.
Miért engeded meg,hogy egy vadidegen család elválasszon a gyerekeidtől?
A gyermekeimtől soha senki nem tud elválasztani, hisz az édesanyjuk vagyok.
Fontos számomra, hogy mi a jó nekik és ezt nem tévesztem szem elől!
Nem vagyok harcos, az én fegyverem a szeretet, bizalom.
Nem megyek más gyermekét nevelni, nem vagyok nevelő nő és egyébként sem érnék el semmit egy 17 éves "gyereknél".
A napom abból áll, hogy 5 órakor már indulok dolgozni és leghamarabb 18 óra után érek haza. Gyermekeimnek ételt készítek, rendet rakok és 21 óra körül már lepihenek.
Hétvégéket magányosan töltöm, mindenki megy a maga útjára, este persze örülnek az ételnek és az ölelésnek. Nem babák már!
Te tényleg nem érted,amit írok vagy csak nem akarsz belegondolni? Nem babák,ez biztos.De a legkisebb még a kamaszévei közepén van,akinek kell egy biztos háttér és egy jó anya.
Nem kell nevelni más gyerekét,de hagyni sem kell,hogy egy 17 éves döntsön arról,hogy te hogy éld az életed,vagyis,hogy jöhetnek-e a gyerekeid vagy nem. Te menni akarsz és otthagyni a gyerekeid,meg sem próbálod elérni azt,hogy ne kelljen a férfi és a gyerekeid között választanod. Te ezt felfogod vagy valami deriliumban éled meg a helyzetet?
A lánnyal csak a kérdező foglalkozik? Igenis van beleszólása, kikkel akar együtt élni. Ha nekem kellet volna elviselnem 17 évesen egy új nőt a gyerekeivel, talán még a házat is rájuk gyújtom. És a srácok? Nekik aztán krva jó ez a cigányélet, hogy költöznek, mert anya szerelmes. Felnőtt emberek.
Kérdező, döntened kell, vagy marad az, hogy hétvégente találkoztok, aztán ahogy lassan kirepülnek a gyerekek, egyre többet lehettek együtt.
A 17 éves lánynak nicns joga eldönteni,hogy az apja kivel élhet együtt és kivel nem és főleg nem szabhat feltételeket,hogy egy számára idegen nő hozhatja-e magával a gyerekeit vagy sem.A nő a gyerekeivel együtt egy család és nem várhatja el egyetlen 17 éves liba sem,hogy az anya elhagyja a gyerekeit azért,mert az ennek a kislánynak nem tetszenek.
A kérdező 15 éves gyermeke még nem felnőtt,szüksége van az anyjára.De nem tudom miért kell azt egy anyának magyarázni,hogy maradjon a gyermekével és ne hagyja el őt egyetlen férfi kedvéért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!