Mit tegyek hogy az anyósom ne mondja meg mit teszek a szabad időmben?
Figyelt kérdés
van egy lány itt a faluba akinek szintén van egy kisfia akinek történetesen én és a férjem vagyunk a keresztszülei.De hát sajnos az anyósomnak nem tetszik hogy vele barátkozom pedig ö az egyetlen aki szóba áll itt velem a sógornőm nem sokat foglakozik velem le se bagózik és azért néha jól esik elmenni valakivel sétálni és beszélgetni.De ö csak veszekszik velem és azt várná el hogy az udvaron üljek és azt nézem ő mit csinál de a lányom meg szokta hogy ha sétáluk kiveszem kocsijából és jön a lábán de most meg nem akar mert anyosom elintézte hogy az udvaron álljon egyhelybe de igy nem ismeri meg az embereket és ezért fél tölük.Mit tegyek várjak amig lenyugszanak a kedélyek?Ja és a férjem szerint ez majd elmulik de én kétlem hogy igy van2012. márc. 24. 21:12
11/17 A kérdező kommentje:
Tegnap jól összevesztünk azota is sirok de nem csak az a baj hogy nem engedi hogy barátkozzak de anyosom fajgyülölö is csak azért mert fél cigány már nem mehetek a közelébe de ahogy én tudom ök is emberek és van köztük normális is én olyannal amugy se állnék szóba aki olyan ember neki megvolt a maga baja ne kell még bántani is meglehet öt is érteni
2012. márc. 25. 07:47
12/17 anonim válasza:
Miért hajtasz fejet anyós előtt?
Dolgoztál már valaha? Csak a gyed/gyes miatt kérdem. A férjed keres annyit, hogy a te juttatásoddal együtt nincs szükségetek anyós támogatására? Mert ha fizetitek a rezsi rátok eső részét és a gyereknek is mindent meg tudtok adni akkor tényleg ne szóljon bele a dolgaidba.
A férjedet nem tudod jobb belátásra bírni? A sarkadra kell állnod, nem egy szegény kutya vagy akit kiköthet az udvarra ha úgy gondolja. Nincs hatalma feletted.
Ha az a nő nem jelent veszélyt rátok ( főleg a gyerekre) és ugyan miért jelentene akkor meg nem mindegy, hogy ki ő, mi ő?
14/17 anonim válasza:
De mi az, hogy nem engedi? Ki a f*** ő neked, már bocsánat? Hogy lehetsz ilyen beletörődő? És ha fajgyűlölő, akkor mi van? Az az ő döntése, attól még te azzal barátkozol, akivel akarsz. Még ha az anyád lenne, sem lenne joga egy felnőtt(?) embernek megmondani, mit tegyen, de az anyósodként? Komolyan, bármit eltűrnél?
15/17 anonim válasza:
Én is azt mondom, le kell sz*ni amit mond. Még válaszra sem kell méltatni, már bocs. Felnőtt nő vagy, nehogymár engedélyt kérj, hogy valamit csinálj!
16/17 anonim válasza:
Allj a talpadra, es ne hagyd magad.
17/17 A kérdező kommentje:
Nos én megmondtam neki hogy nekem ne a falu és ne is ö mondja meg kivel haverkodjak hisz ö is ugyanolyan ember mint ti vagy én még ha más a börszine is Felölem a falu azt gondol amit akar engem nem érdekel
2012. márc. 25. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!