Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel foglalnád le magad ha a...

Mivel foglalnád le magad ha a párodnak el kéne utaznia pár hétre?

Figyelt kérdés

a barátommal 3 hétig alig tudunk beszélni, mivel külföldön van. Amúgy is csak másfél-kéthetente szoktunk találkozni(bár akkor több napra), szóval ehhez úgymond hozzá vagyok szokva, de ilyenkor napi 1-másfél órát mindig telefonálunk. Most az árak miatt csak néhány naponta hívjuk fel egymást, amúgy smsben, e-mailben kommunikálunk. Nagyon hiányzik, h beszélhessek vele! Nem függök tőle, de mégis nehéz, mert mindent meg szoktunk beszélni. Mivel foglaljam le magam? Bármi őrült ötlet jöhet. Tudom, most magammal kell foglalkoznom, és építgetnem magam, de hogyan? Mivel szórakoztassam magam?köszi

21L

2012. márc. 24. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyetemre jársz? Dolgozol?
2012. márc. 24. 18:57
 2/11 A kérdező kommentje:
dolgozom, de elég sok szabad időm van. Sajnos nemrég költöztem ide így nincsenek nagyon barátaim még :(
2012. márc. 24. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaid?
2012. márc. 24. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem beszélgettek skyp-on? Egyébként erősítsd meg a barátnőiddel a kapcsolatod, menjetek el tornázni, moziba, schoppingolni, ha nincs pénzetek, kirándulni, sétálni, vagy csak úgy jöjjetek össze egyikőtöknél, és beszélgessetek. Olvass, végezz házimunkát, pótold be azt, amit eddig elhanyagoltál. Törődj magaddal is. Tegyél fel arcpakolásokat, pedikűrözz, szőrteleníts.
2012. márc. 24. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:
a saját városomban sok van, velük szoktam beszélgetni, de itt még nincs szinte senkim, pár hete vagyok csak itt.
2012. márc. 24. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szia.

ugyanebben a szituban vagyok. én a következő dolgokkal foglalkozom:

-úszom heti 2x

-biciklizem a szabadban (elmegyek a tóhoz, kacsát etetek)

-járok egy táncos edzésre

-jógára járok

-spinningre is járok

tehát heti 6-7 sport a munka mellett

aztán:

reformálom ezerrel a konyhámat, főzök olyat amit eddig nem (pl ma kókusztejet gyártok)

igyekszem a régi alapanyagaimat leváltani egészségesre

aztán még:

-olvasok minden nap

-hétvégén mindig keresek legalább egy ismerőst, akivel egy fél napot eltölthetek

ezekkel a dolgokkal lényegében nulla a szabadidőm, ami üres, és egészségesebb, szebb leszek. nem megy hasztalanul.

sok sikert

2012. márc. 24. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

keress valami jó könyvet. Ha igazán jó nem fogod tudni letenni úgy sem.

Használd ki ,hogy egyedül vagy, szépítkezz,próbálj ki új dolgokat.

Esetleg ha van vmi korodbeli szomszéd csaj akkor csöngess be hozzá és kérdezd meg,hogy meg tudná e mutatni neked az olyan helyeket amiket érdemes megnéznetek, és igy talán meg tudtok ismerkedni kicsit. FŐ ,hogy légy nyitott új dolgokra!

2012. márc. 24. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Szerintem igenis függsz tőle. Olvasd már vissza a kérdésed! Még azt sem tudod, hogy nélküle mit csinálj 3 nyomorult hétig? Mi ez, ha nem függés? Nem csak akkor függhetünk valakitől, ha napi szinten látjuk. Hidd el, én tudom, mert benne voltam sajnos.

Annyi dolog van, amit pasi nélkül lehet csinálni. Sport, séta, olvasás, kirándulás a barátokkal, szabadtéri programok, szalonnasütés, stb.

Bizonyára vannak barátaid, őket se hanyagold! Járkálj el velük is. Bizonyára dolgozol, vagy suliba jársz. Azzal már el is megy a fél napod.

2012. márc. 24. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdét átfordítom, ha az egyik szerettem pár hétre eluatzik.

Szóval, skype! feltételezve, hogy a külhonba rekedt szerettünknek is van internet kapcsolata. Ez egy kisebb kaliberü géppel, és megfelelő helyen való letelepedéssel már megoldható.

A lányom Marokkóba töltött több napot, minden nap sikerült vele beszélgetnem, "ingyen", úgy mint három éve minden nap, hogy Európában él.

El sem tudom képzelni, hogy ne ez legyen az első számunkra, hogy kiépítsük a legkölstéghatékonyabb , napi szinten történő kommunikációs csatornákat.

És most szorosan a kérdésre válaszolva:

Napokba utazik a párom Párizsba egy hétre, akkor kifestem a konyhát, mert már régóta készülök rá, de amíg ott lábatlankodik, addig bele sem kezdek.

2012. márc. 24. 20:07
 10/11 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell rögtön rám mondani, h függök tőle. Fontos része az életemnek a barátom és minden nap beszélünk. Most nincs elérhető közelben(egy munkahelyi gépen írhat e-mailt de nincs rajta skype) és furcsa, h nem tudok vele beszélgetni. mellesleg nem azt írtam, h egész nap a szobámban gubbasztok unalmamban, csak tippeket kértem, h mikkel dobhatnám fel ezt a pár hetet. Legtöbben nagyon hasznos választ adtak. Leírtam kommentben, h mi a helyzet a barátnő kérdéssel, miért vagyok bajban. Köszönöm a segítségeteket!
2012. márc. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!