Manapság már miért alapvető hogy külföldre költözzünk?
Fiatalok vagyunk a férjemmel,de soha nem akartunk "kimenni".Nincs lakáshitelünk,jól élünk,itt vannak a barátaink,a családunk,és pluszba én külföldről költöztem Mo-ra,itt mindenki a mi nyelvünket beszéli,nem néznek rám csúnyán,h bevándorló vagyok(13éve élek itt,kamaszkorom óta)
Ránk is néztek már furcsán,ez van...Mi mondjuk külföldre se járunk nyaralni,míg itthon van rengeteg látnivaló..
Mert manapság az emberek a jó megélhetést és a pénzt akarják jobban, mint a családot, barátokat, hazájukat.
Én a világ összes pénzéért nem hagynám itt apám, anyám, testvérem, barátaim, MINDEN ide köt.
Választhatom a gazdagságot, vagy minden mást. Nekem a minden más üti a pénzt. Pedig nem vagyunk gazdagok, gyeden vagyok, férjem nettó 140-et kap, ennyi. Van gyerekünk is. Mégsem hurcolkodnánk ki, itthagyva mindenkit, akiket szeretünk és akik gyerekkorunktól körülvesznek minket.
magasabb fizetés melett kevesebb kiadás = jobb élet.
kell ennél több ok?
Utolsó!
Attól függ, mit nevezel jó életnek. Nekem nincs saját lakásom, nincs autóm, nincs megtakarításom, viszont nem is nélkülözök. Ha meghalok, nem fogom magammal vinni a síkképernyős tévét, a drága órát, a földet, a lakást, így nincs is rájuk szükségem.
Itt születtem, itt élek, itt is halok meg. Még a "városomat" sem hagyom el, a külföld meg eszembe sem jut.
32 éve ugyanabban az utcában élek, ugyanazon emberek között. (na jó, néhány már meghalt)
Számomra ez a jó élet és ezt sehol máshol nem kapom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!