Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már miért alapvető...

Manapság már miért alapvető hogy külföldre költözzünk?

Figyelt kérdés
Ma ahogy beszélgettem az unokahúgommal előjött a téma hogy külföldre szeretne majd menni dolgozni. Gondolkodott Anglián, Ausztrálián, Románián, Görög-Olaszországon. Én azt mondtam hogy én nem gondolkodtam még azon hogy kimenjek, nekem mondjuk van itthon lakásom, nem tudnám kire hagyni, meg úgy nem is vonz hogy kiköltözzek. De kb hülyének nézett, meg lenézett miatta....Más is van így vele hogy nem szeretne kimenni ha lehetősége lenne rá akkor sem?
2012. márc. 24. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Fiatalok vagyunk a férjemmel,de soha nem akartunk "kimenni".Nincs lakáshitelünk,jól élünk,itt vannak a barátaink,a családunk,és pluszba én külföldről költöztem Mo-ra,itt mindenki a mi nyelvünket beszéli,nem néznek rám csúnyán,h bevándorló vagyok(13éve élek itt,kamaszkorom óta)

Ránk is néztek már furcsán,ez van...Mi mondjuk külföldre se járunk nyaralni,míg itthon van rengeteg látnivaló..

2012. márc. 24. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Az az ember nem zavar aki külföldre megy dolgozni a jobb anyagiak miatt vagy mert szeretne világot látni más kultúrákat megismerni de aki szembe köpi saját nemzetét és saját népét azt megvetem. Én mindig magyar maradok és magyar hazafi.
2012. márc. 24. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Mert manapság az emberek a jó megélhetést és a pénzt akarják jobban, mint a családot, barátokat, hazájukat.

Én a világ összes pénzéért nem hagynám itt apám, anyám, testvérem, barátaim, MINDEN ide köt.

Választhatom a gazdagságot, vagy minden mást. Nekem a minden más üti a pénzt. Pedig nem vagyunk gazdagok, gyeden vagyok, férjem nettó 140-et kap, ennyi. Van gyerekünk is. Mégsem hurcolkodnánk ki, itthagyva mindenkit, akiket szeretünk és akik gyerekkorunktól körülvesznek minket.

2012. márc. 24. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

magasabb fizetés melett kevesebb kiadás = jobb élet.

kell ennél több ok?

2012. márc. 24. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
magyarországon ma már csak az él jól, aki politikus, vagy azok rokona...
2012. márc. 24. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Attól függ, mit nevezel jó életnek. Nekem nincs saját lakásom, nincs autóm, nincs megtakarításom, viszont nem is nélkülözök. Ha meghalok, nem fogom magammal vinni a síkképernyős tévét, a drága órát, a földet, a lakást, így nincs is rájuk szükségem.

Itt születtem, itt élek, itt is halok meg. Még a "városomat" sem hagyom el, a külföld meg eszembe sem jut.

32 éve ugyanabban az utcában élek, ugyanazon emberek között. (na jó, néhány már meghalt)

Számomra ez a jó élet és ezt sehol máshol nem kapom meg.

2012. márc. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!