Felvetődött az ötlet hogy költözzünk külföldre, melyik az az ország ahová a későbbiekben a kutyámat is magammal vihetem?
Karantén Ausztráliában van.
Egyéb helyeken vérvizsgálat, orvos által igazolt féregtelenítés, stb. lehet
íme a lista:
:-) nyilván így lesz, csak érdekelt de úgy látom EU-n belül nem olyan vészes a dolog.
Persze ha megyünk akkor sem egyből vinnénk ki a kutyust hanem ha már elrendezkedtünk stb.
Én Ausztráliára gondoltam mikor karanténról beszéltem. Oda tudnánk menni legkönnyebben de nem akarom kitenni a kutyát fél éves elzárásnak, és ott valóban karantén a karantén. Csak azt hittem esetleg máshol is van ilyen. Azt már tudom hogy Angliában nem így működik, köszi:-)
Kutya-adóról nem tudtam eddig, köszi!
Az Angliai "karantén" nem igazi karantén, mert nem veszik el tőled a kutyát, nálad van. Csak az orvos, amikor beadja a veszettség ellenit, annak a dátumát bevezeti az útlevélbe. Ettől kell eltelnie 3 hónapnak, amikor megcsinálják a titert (szintén a dátum bekerül az útlevélbe) aztán ha annak megjön az eredménye, és jó, akkor már lehet utazni...
Az ausztrál karantén viszont igazi, ott el van zárva a kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!