Allergiás varakózásra valami ötlet?
nekem bichon frise van ő is vakarozott meg rágta magát de nekünk az orvos azt mondta hogy semmi csirkés dolgot ne adjak neki mert a kutyák 70%-a allergiás a csirke húsra főleg a fehér színű fajták így nem kapott ő is kapott inekciót meg kenőcsöt.. el múlt neki de pár hónap múlva újra kijött rajta pedig semmi csirkés dolgot nem kapott , mert tápot és juti falatot is váltotunk..elvittük újra dokihoz ugyan azokat a gyógyszereket kapta elmúlt neki meg minden a kutyámnál az orvos a bolha és bűzmirigy allergiát kizárta..én úgy gondolom hogy a kutyám vmi porra vagy nem tudom mire lehet allergiás..de nincs pénzem egy allergia vizsgálatra..szóval ha előjön neki annyira hogy véresre rágja magát akkor betadinnal meg körömvirág krémmel bekenjük és 1 hét alatt rendbe jön..
szóval a legfőbb allergia okozók a csirkehús ,bolha és a bűzmirigy..
Hipoallergén tápot javaslok, a csirkével etetést hanyagolni kellene, mert sok kutya pont arra allergiás.
Ezen a mondaton nevettem: "ez egy westie tulajdonság"
Ez nem így van, én rengeteg tenyésztőtől vásárolt, törzskönyvezett westiet ismerek, egyik sem allergiás. Viszont annál több a szaporított, ami beteg.
A westieknél tényleg nagyon gyakori az allergia, és szinte mindegyik a csirkére allergiás.
Szóval a csirkét hagyjátok el sürgősen, és keressetek neki egy hipoallergén tápot, amiben még véletlenül sincs csirke. Ha húst adtok neki, akkor is mást, csak ne csirkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!