Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miatt vagyok barna,...

A párom miatt vagyok barna, de így is bejön neki minden más barna. Mit tegyek, hogy csak én legyek?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk szőke voltam, mert amúgy is a világos haj áll nekem jól a karikás szemeimhez, beesett arcomhoz a sötét haj olyanná tesz, mint a halál, de mindegy.

A párom azt mondta, hogy komoly kapcs-t akar velem, de szeretné, ha barna lennék, nem festett hidrogén fejű.

Átfestettem, növesztem. miatta. sokáig alig mertem kimenni az utcára, de már megszoktam, hogy senki még csak rám sem néz most már.

Viszont akármikor találkozunk hasonlóval, a páromnak ragyognak a szemei a másik lányra, és ha csak a Megasztárt nézem(tudom, nem a legjobb példa) de a Radics Gigi (15 éves Egzotikus szépség) a kedvence és imádja, előttem próbálja leplezni.

De mindez engem nagyon elkeserít, önbizalmamat elveszi.

Ha megemlítem neki, mindent letagad, hogy én képzelődöm.

Szomorú vagyok, mit tehetnék ahelyett hogy féltékenykednék?

2012. márc. 22. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
93%
hülye vagy te kérdező :Đ
2012. márc. 23. 09:30
 62/72 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Kérdező!

Én 17 éves koromban futottam bele egy ilyen kapcsolatba, ahol a pasi meg akarta mondani, hogy hogyan öltözzek, nem festhetem magam meg hasonlók. Bár én 17 voltam, nem 28, mint Te. Nagyon nehezen, évek alatt sikerült Tőle megszabadulnom, bár engem a családom támogatott ebben, mert nem nézték jó szemmel, hogy ennyire irányítani akar. 28 éves felnőtt, önálló nő vagy. Menekülj ebből a kapcsolatból amíg túl késő nem lesz. Hidd el vannak normális férfiak, csak ne legyél ennyire kapcsolat függő. Az sem gond, ha egyedül vagy egy darabig, építgesd vissza az önbizalmad, keress új hobbit vagy akármi. Nem az a normális ha egy pasi így viselkedik. Biztos nehéz lesz, de hidd el megéri. 2-3 évembe telt mire leépítettem a pasit teljesen. Azóta már 30 éves vagyok, van egy szuper férjem és egy tündéri kislányom. Szóval hajrá!

2012. márc. 23. 09:46
 63/72 anonim ***** válasza:
87%

Eredetileg barna a hajam. Mindig is szőkét szerettem volna, kb 16 évesen fodrász befestette szőkére. Utána már anyu vagy nővérem.

Nincs az a pasi, aki miatt átfestetném a hajam barnára.

Ha majd úgy látom, hogy tönkrement a hajam és vagy barna lesz vagy megkopaszodom, akkor visszatérek az eredetihez. Addig nem.

2012. márc. 23. 10:02
 64/72 anonim ***** válasza:

Nem ertem, hogy egyesek mi a turot szeretnek az ilyen aldatlan allapotban.

Es hiaba mondjak nekik a jot, ok ugy is kapnak kifogast, hogy a rosszban legyenek.

Tudom mennyire nehez megallni a sajat labadon, mert nekem is kicsi az onbizalmam(mindig az is volt). DE en soha nem hagynam, hogy valaki megalazzon.

2012. márc. 23. 10:26
 65/72 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén? Csak pislogtam, amikor leírtad, hogy 27 éves vagy! Én kb. 15-16-nak gondoltalak. Ne legyél már naív! Felnőtt nő vagy! A többiek már mindent leírtak. Ez a pasas elvette az önbizalmadat (mondjuk nem tudom előtte mennyi volt), lépj ki ebből a negatív, aláásó kapcsolatból és ne törődj vele. Most őszintén, meg tudod fogalmazni, mit szeretsz benne? Önző, uralkodó, nem kedves, nem szeret. A szex lehet, hogy jó, azt nem írtad, de azért meg nem maradunk egy olyan kapcsolatban, ami aláássa az önbizalmunkat.
2012. márc. 23. 11:11
 66/72 anonim ***** válasza:
88%

Jaj kérdező, ne légy buta! Ez a pasi biztos, hogy nem szeret téged! Legalábbis nem úgy, ahogy kellene.

Egyébként meg, ő tökéletes? Tedd próbára: mondd meg neki, hogy neked a kopasz/izmos/mittudom én milyen pasik tetszenek, úgyhogy szépen nyírassa le a haját/gyúrja ki magát/stb, különben mehet amerre lát! Vajon mit reagálna? Fogadni merek, hogy nem változtatna semmin a kedvedért! Ébresztőő!

2012. márc. 23. 16:24
 67/72 anonim ***** válasza:
Nos jutottál valamire ?Vagy maradsz a jól bevált alárendelt szerepben ??!!!!
2012. márc. 24. 09:32
 68/72 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj...te sosem tetszettél a párodnak! Neki van egy képzelt ideálja, amit keres, veled csak megalkudott. Igyekezett téged átalakítani, rávett hogy festesd be a hajad, de attól még nem leszel az esete, sőt...ha még nem is áll jól...

Most hol tartasz?

Rosszul áll ez a hajszín, nem érzed jól magad a bőrödben miatta..Rossz neked, az ő ideálja még mindig ugyanaz, barna haj kreol bőr...A megjegyzései pedig nagyon is direktek a részéről, látta, hogy milyen ragaszkodó, érzelmileg zsarolható, befolyásolható vagy...Az egész játék arra megy ki, hogy téged a földbe döngöljön minél jobban, azért tesz megjegyzéseket az énekesre, és azért akarja hogy ne érezd jól magad a bőrödben, hogy ne tetszél meg másnak, és hogy el se tudd képzelni magadról, hogy nő vagy és akár kelhetsz másnak is. Pontosan tudja mi a gyengéd 3-4 év alatt kiismerte, ha úgy van kedve odab.sz neked, amitől te csak még jobban meg akarsz majd felelni...Ősrégi férfitaktika ez, a gyenge jellemeké. Világos, hogy szenvedsz, magadnak talán még megis tudnál felelni, de neki sosem, pedig te neki akarsz...

Szerintem már évek óta megcsal téged, csak nem tudsz róla, én nagy társaságban mozgok rengeteg férfit ismerek, és a titkaikat is nagyon jól...annyira tipikus ez a történet! Természetesen egyszerűbb lenne, ha magadat olyan formába hoznád, hogy magadnak tetszenél , ha szőke lennél és mondjuk olyan férfivel kezdenél, akinek az tetszik, akinek úgy tetszel ahogy vagy. Szerintem neked baromi gyenge lehet az önbecsülésed. AZ irásod legvégéből az jön le, hogy mindezek ellenére te jól érzed magad ebben a kapcsolatban és rohadtul nem is akarsz váltani...Szóval írhat neked bárki, bármit..lehet még rosszabb is lesz, mert majd rákontrázol...Én elhiszem, hogy jól esik sok mindent beképzelni..beleélni, de a külső szemlélőket is figyelembe kell néha venni..A legtöbb ilyen sztori mindig azzal végződik, hogy a nő több évig kitart nagy szerelemben az ilyen pasi mellett, miközben magát és az önbecsülését szinte összepréseli..aztán ez addig tart, amíg le nem lepleződik a pasi, de még akkor sincs vége, mert egy gyenge önbecsülésű nő mindenféle megaláztatást jól tűr...

Ha már egy tévében látott ismeretlen nő is jobban lázba hozza, mint te aki a párja vagy egy valós nő...ez annyira dilettáns, hogy nincs is miről beszélni...

2012. márc. 24. 11:30
 69/72 A kérdező kommentje:
szakítottam.
2012. márc. 24. 18:03
 70/72 anonim ***** válasza:
96%
Hidd el, életed egyik legjobb döntése volt.
2012. márc. 24. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!