Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miatt vagyok barna,...

A párom miatt vagyok barna, de így is bejön neki minden más barna. Mit tegyek, hogy csak én legyek?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk szőke voltam, mert amúgy is a világos haj áll nekem jól a karikás szemeimhez, beesett arcomhoz a sötét haj olyanná tesz, mint a halál, de mindegy.

A párom azt mondta, hogy komoly kapcs-t akar velem, de szeretné, ha barna lennék, nem festett hidrogén fejű.

Átfestettem, növesztem. miatta. sokáig alig mertem kimenni az utcára, de már megszoktam, hogy senki még csak rám sem néz most már.

Viszont akármikor találkozunk hasonlóval, a páromnak ragyognak a szemei a másik lányra, és ha csak a Megasztárt nézem(tudom, nem a legjobb példa) de a Radics Gigi (15 éves Egzotikus szépség) a kedvence és imádja, előttem próbálja leplezni.

De mindez engem nagyon elkeserít, önbizalmamat elveszi.

Ha megemlítem neki, mindent letagad, hogy én képzelődöm.

Szomorú vagyok, mit tehetnék ahelyett hogy féltékenykednék?

2012. márc. 22. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

pont, hogy ezeket mondaná "nekem normális nő kell, nem festett hajú, nem sminkelős, nem magassarkús, normális"

és ezzel nem magát járatná le, hanem engem.

2012. márc. 22. 22:46
 52/72 anonim ***** válasza:
100%

21:43 "ha valami nem tetszik neki és én nem engedek, felőle mehetek világgá"

Hoppá! A gyáva nyúl játék. Ismered?

2012. márc. 22. 23:02
 53/72 anonim ***** válasza:
97%

"A párom azt mondta, hogy komoly kapcs-t akar velem, de szeretné, ha barna lennék, nem festett hidrogén fejű. "

Ha a párom azzal kezdené, hogy a hajszínemtől függ, hogy komoly kapcsolatot akar-e velem, egészen biztos lennék benne, hogy halvány lila dunsztja sincs, mi az a komoly kapcsolat.

"ha valami nem tetszik neki és én nem engedek, felőle mehetek világgá"

Újabb bizonyíték. Marhára szerethet akkor.

Najó, nem elemzem a többit amit írtál. Ez a pasas nem szeret téged. Nem téged szeret, hanem valakit, akit csinálni akar belőled, de még talán azt sem. Szabadulj meg tőle és keress valakit, aki emberként bánik veled, és nőként is.

2012. márc. 22. 23:19
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

"Csak rosszul esik, hogy miért pont sablon kell neki, amit minden sarkon találni.

Olyan, mintha csak egy lennék neki a százból." Itt a sablon alatt mit értesz? A barna hajat? Mert azért a szőkére sem mondhatnánk, hogy egyedi hajszín, abból is van majdnem annyi. Én komolyan nem hiszem, hogy te ennyi idős vagy, amiket írsz kb mint egy naiv 15 éves lányka, akit úgy irányítanak ahogy akarnak. Borzasztó, nem a hajszíne miatt nem kellesz a pasidnak hanem a miatt, hogy inkább tart egy kedves ölebnek mint egy nőnek akinek van saját akarata és egyenrangú fél egy kapcsolatban. De persze van akinek bejön ez az állapot!

2012. márc. 22. 23:46
 55/72 anonim ***** válasza:
87%
Elrondít,hogy más ne nézzen meg,közben ő meg minden nőt megnéz.Tudod ki tűrné el,hogy megmondják,neki,hogy ilyen haja lehet,mert különben lehagyja.Ne haragudj,de te nagyon nagy mamlasz vagy.Úgy irányít,ahogy ő akarja,te meg azt csinálod.Mit tisztelne benned?És te még vele vagy?Akkor nem is sajnállak.Szánalmas,hogy néhány nő mire képes.Pedig én is NŐ vagyok,de nem hagynám,hogy megalázzanak.
2012. márc. 23. 07:25
 56/72 anonim ***** válasza:
95%

Leírom milyen az én barátom, h lásd vannak normális pasik is:

Amikor megismerkedtünk szőke voltam és hosszú hajú. de folyton változásra vágytam és ki akartam szedni belőle, h mi tetszene neki, mert én nagyon szívesen festeném olyanra a hajam, mivel még csak 20 vagyok és a kísérletezős fázisban élek, h mindent kipróbálnék magamon, h mi áll jól. De nem volt hajlandó egy színt se mondani, mindig azt mondta, h neki bárhogy tetszenék, fessem amilyenre akarom. Mostanában kicsit nehezebben élek pénzügyileg és mivel 1-2 havonta fodrászhoz kell járnom a szőkítés miatt, különben lenő, panaszkodtam néhányszor, h milyen drága, és sok fodrász nem is tudja megcsinálni igényesen. Erre mondta, h akkor próbáljam ki a baarnát, de nem azért, mert neki akkor jobban tetszenék, hanem mert látja, h milyen macera és sok pénz nekem, h szőke legyek. Nem győzi hangsúlyozni, h maradhatok szőke is, neki az a fontos, h én jól érezzem magam. És mindezt 22 éves fejjel, 31 évesen nem kéne a párodnak ilyen gyerekesnek lennie. Állj ki magadért!!!

2012. márc. 23. 07:41
 57/72 anonim ***** válasza:
100%

tehát ha átfested a hajad akkor szakít veled? WTF?! ha igazán szeretne, akkor nem érdekelné a párod a hajszíned! Az én barátomnak megismerkedésünkkor azt mondtam hogy következő héten megyek fodrászhoz és kiszőkítem a hajam (vörösesbarna voltam), erre azt mondta hogy úúú mennyire tetszik neki a szőke haj! Szőke lettem, nem volt elájulva tőle, de én sem és magam miatt átfestettem vissza barnára, azóta is természetes barna és odavan érte!

Hidd el, egy kapcsolat nem a hajszínen múlik! ha a párodnak mégis akkor szerintem hanyagoljátok egymást....

2012. márc. 23. 07:50
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi igazán szeret valakit, akkor nem azon agyal, hogy: Én a barnákat szeretem, te szőke vagy, festesd be a hajad... Ha igazán szeretne, oly mindegy lenne neki, hogy milyen színű a hajad. És még stíröli a barnákat. Gyönyörű. Ne hagyd már, hogy hülyét csináljon belőled! Az nem komoly kapcsolat, ha ilyen elvárásai vannak veled szemben. Lehetnek ideáljai, mint pl a barna haj, de akkor olyan nőt válasszon. Ne hagyd már, hogy megalázzon. Állj végre a sarkadra!!!
2012. márc. 23. 08:12
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

Nyíljon ki a csipád, kezdésnek ez sem rossz,

Bár mi ami nem tetszik nyílvánítsd ki , találjon emberére

Ha meg tudod magad védeni , önbizalmad is nő :)

2012. márc. 23. 08:49
 60/72 anonim ***** válasza:
94%

Nem értelek.

Pocsékul érzed magad a hajszíneddel, pocsékul érzed magad a pasdid mellett, szomrú vagy és bánatos, panaszkodsz, DE nem teszel semmit azért, hogy változtass a helyzeteden?

Mondd, jó mártírkodni? Ha jó, akkor csak csináld. De akkor ne panaszkodj.

Ha a padid minden nőre bukik, akkor valójában egyetlen nőre sem bukik, és bizony komoly anya-kapcsolati problémái vannak. Ha minden nőt csak megd..ni akar és utána dobná is ki őket, akkor pedig lehetséges, hogy donjouanizmusban szenved.

Ha változtatni akarsz, nem csak panaszkodni, akkor dobd ki a pasit, festesd vissza a hajadat arra a színre, amiben te magad jól érzed magadat, viseld el a változtatással járó fájdalmakat (pl. a gyászt a kapcsolat felbomlása miatt), az időleges magányt, és a felelősséget, hogy ezt mind te akartad, azért, hogy a jövőben jobban érezd magad a bőrödben.

Keress meg önsegítő csoportokat, vagy egy szakembert, aki az önbizalmadat kicsit erősíti, és megmutatja azt az utat, amit járhatsz magad is, ha felnőtt NŐ akarsz valaha is lenni - nemcsak egy féltékeny, önbizalomhiányos, szomorú és mellőzött kislány, akinek még a hajszínét is más diktálja.

2012. márc. 23. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!