A párom miatt vagyok barna, de így is bejön neki minden más barna. Mit tegyek, hogy csak én legyek?
Amikor megismerkedtünk szőke voltam, mert amúgy is a világos haj áll nekem jól a karikás szemeimhez, beesett arcomhoz a sötét haj olyanná tesz, mint a halál, de mindegy.
A párom azt mondta, hogy komoly kapcs-t akar velem, de szeretné, ha barna lennék, nem festett hidrogén fejű.
Átfestettem, növesztem. miatta. sokáig alig mertem kimenni az utcára, de már megszoktam, hogy senki még csak rám sem néz most már.
Viszont akármikor találkozunk hasonlóval, a páromnak ragyognak a szemei a másik lányra, és ha csak a Megasztárt nézem(tudom, nem a legjobb példa) de a Radics Gigi (15 éves Egzotikus szépség) a kedvence és imádja, előttem próbálja leplezni.
De mindez engem nagyon elkeserít, önbizalmamat elveszi.
Ha megemlítem neki, mindent letagad, hogy én képzelődöm.
Szomorú vagyok, mit tehetnék ahelyett hogy féltékenykednék?
Nagyon manipulatív....
Isten óvjon meg mindenkit egy ilyen sráctól
Ne félj az "ismeretlentől", átfested , hazamész , hogy lássa és TE KI IS DOBOD
Azzal , hogy elcsúnyít nem a szeretetét mutatja ki , hanem az egóját növeli vele.
Minden sikerélmény , amit elér az nagyobb önbizalommal tölti el.
Nárcisztikus , később veszélyes is lehet , ha nem tudja hol a megálj
Itt van 30 válasz , mindenki szidja a pasidat , és téged is természetesen mert még vele vagy !!
Mire vársz még ??
próbálkozom elképzelni nélküle az életem
biztos van rendes srác.
vagy nincs...
"Azzal , hogy elcsúnyít nem a szeretetét mutatja ki , hanem az egóját növeli vele.
Minden sikerélmény , amit elér az nagyobb önbizalommal tölti el. "
sokkal könnyebb lenne minden, ha barnán lennék tényleg szép. de én nem :(
Minden kezdet nehéz, de hidd el ez nem boldogság.
Beletörődtél egy G kategóriás kapcsolatba.
Itt a tavasz , merj kilépni és ennél CSAK JOBB JÖHET
De látod, épp ez az. Kit érdekel, hogy melyik hajjal vagy szebb. Az a lényeg, hogy melyikkel érzed szebbnek magad. Mert attól már nő az önbizalmad.
És a pasid pont ezt NEM akarja. Hogy legyen önbizalmad. Mert még rájönnél, hogy ő egy csótány, és van ezer pasi, aki - Mark Darcy-san - szeretne úgy, ahogy vagy.
Ja és Én sem mertem a "házasságomból kilépni " pedig az nem volt ennyire Gáz , de miután megtettem , megismertem a nagy ŐT.
9 éve vagyunk együtt a mai napig ugyan úgy szeretem mint az elején.
Ezért tesz Ő is és Én is :)
sokat kell majd dolgoznom az önbizalmam visszaépítésén az egyszer biztos. Lehet évekbe telik majd és addig mindig meg fognak találni azok, akik a gyengébbet keresik...
pláne, hogy szakítás után egy darabig még védtelenebb lennék lelkileg
kemény
"és ha átfestem, csak és kizárólag lenéző szavakkal dobna ki!!! Tehát magamat járatnám le. "
Miért is? Ezzel szerintem csak magéát járatná le. Főleg ha lenéző szavakat mondana. Na,akkor röhöghetsz rajta jót: és te azzal a lánnyal voltál együtt akiről ez a véleményed? Mivan nem jutott neked jobb?
Hagyd ott a csudába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!