Családi veszekedés egy kislány miadt?
Lehet,hogy anyukád ideges volt és nem olyan hangnemben mondta meg az anyukának a véleményét ahogy illett volna,de nem tőle volt bunkóság szólni.Hanem anyukától volt bunkóság az,hogy ekkora felfordulást okozott a kislányával.Nekem is van 3 gyerekem,(legkisebb 1 éves)szeretem imádom őket,de sosem hagynám,hogy másoknak kellemetlenséget okozzak velük.Nem lehet mindenkitől elvárni,hogy tolerálja ezt.
Azt mindig egy szülőnek kell tudni,hogy hová viheti el a gyerekeit vagy hová nem.És igenis egy 2-2,5 éves gyereknek már értenie kell a szóból.Sosem hagynám ilyen rendetlen módon viselkedni senkinél a gyerekeimet,különösen nem egy halotti toron.Ha nyűgös a gyerek ahogy leírtad,akkor beszélek a házi gazdával,hogy legyen szíves beengedni egy szobába a kicsivel,hogy megnyugtassam.De semmiképpen nem hagynám mindenfelé szaladgálni vagy az ágyon ugrálni,ételt szétköpködni.De hogy lehet az,hogy egy anyuka nem bír a saját gyerekével?
Anyukád félrehívhatta volna a hölgyet,és nem kellett volna megszégyeníteni a rokonság előtt,de hogy szólt neki abban igaza volt teljes mértékben.Én nagyon restelleném ha másnak kellene rámszólni,hogy fegyelmezzem már meg a gyerekeimet,nem hogy meg merjek ilyenért sértődni.
Én többször voltam temetőben a gyerekekkel, tudni kell viselkedni, előtte el kell neki magyarázni a szabályokat és figyelni a viselkedésére az anyukának nagyon. Ha nem tud viselkedni, el kell vinni onnan.
Ha az ágyamon ugrál, én is szóltam volna.
Azt nem értem, hogy az elhúnyt ember fia miért nem volt ott a toron és hogy miért a testvér, miért nem a gyerek szervezte, tartotta a tort.
Az, hogy még ő van felháborodva, mindennek a teteje.
Anyukád a hely és a modor miatt kérjen elnézést, de szögezze le, hogy nem tetszik neki ez a viselkedés és hogy szerinte mi lett volna a helyes, mi zavarta őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!