Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi veszekedés egy kislány...

Családi veszekedés egy kislány miadt?

Figyelt kérdés
Meghalt a nagybátyám vagyis anyukám testvére,tegnap volt a temetés és utána a rokonok eljőttek hozánk ahogy ilyenkor szokás egy halotti torra.Itt most a lényeg az hogy volt ott egy kislány is aki az én unokabátyám gyereke volt.olyan 2-2-fél éves lehetett és ugye mint a gyerekek az elején elvolt aztán már nem maradt az anyukája nem birt vele, ha nem engette menni őssze-vissza a lakásban,akkor visitott szétkőpkőtte a süteményt stb Tudni kell hogy az én anyukám nem birja a gyerek zsivajt+kivolt borulva és hát amikor már a kislány bement a szobájába is és az ágyon ugrált akkor az anyukának azt mondta hogy vigye onnan haza a gyereket és a rokonok előtt leszégyenitette.Az unokaátyám később érkezett oda és amikor a lány elpanaszolta hogy mi tőrtént akkor ő is őssze vesszet anyukámmal és mindenki ideges volt.Szeretett volna a család egy kicsit beszélgetni a 81-éves nagyapámmal de nem tudtak ( aki a családjátol sokáig távol élt mivel elhagyta 6-gyerekét egy másik nőért aki már mostanra persze púp a hátán és most őragségére visszafordult a családhoz.) Szerintettek bunkoság volt anyukámtol hogy kizavarta a rokonokat,mi a véleményetek az egészről?
2009. jún. 13. 15:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
62%
Muszáj volt egy kétévest temetésre vinni?
2009. jún. 13. 21:16
 32/34 anonim ***** válasza:
89%

Lehet,hogy anyukád ideges volt és nem olyan hangnemben mondta meg az anyukának a véleményét ahogy illett volna,de nem tőle volt bunkóság szólni.Hanem anyukától volt bunkóság az,hogy ekkora felfordulást okozott a kislányával.Nekem is van 3 gyerekem,(legkisebb 1 éves)szeretem imádom őket,de sosem hagynám,hogy másoknak kellemetlenséget okozzak velük.Nem lehet mindenkitől elvárni,hogy tolerálja ezt.

Azt mindig egy szülőnek kell tudni,hogy hová viheti el a gyerekeit vagy hová nem.És igenis egy 2-2,5 éves gyereknek már értenie kell a szóból.Sosem hagynám ilyen rendetlen módon viselkedni senkinél a gyerekeimet,különösen nem egy halotti toron.Ha nyűgös a gyerek ahogy leírtad,akkor beszélek a házi gazdával,hogy legyen szíves beengedni egy szobába a kicsivel,hogy megnyugtassam.De semmiképpen nem hagynám mindenfelé szaladgálni vagy az ágyon ugrálni,ételt szétköpködni.De hogy lehet az,hogy egy anyuka nem bír a saját gyerekével?

Anyukád félrehívhatta volna a hölgyet,és nem kellett volna megszégyeníteni a rokonság előtt,de hogy szólt neki abban igaza volt teljes mértékben.Én nagyon restelleném ha másnak kellene rámszólni,hogy fegyelmezzem már meg a gyerekeimet,nem hogy meg merjek ilyenért sértődni.

2009. jún. 13. 22:40
 33/34 anonim ***** válasza:
90%

Én többször voltam temetőben a gyerekekkel, tudni kell viselkedni, előtte el kell neki magyarázni a szabályokat és figyelni a viselkedésére az anyukának nagyon. Ha nem tud viselkedni, el kell vinni onnan.

Ha az ágyamon ugrál, én is szóltam volna.

Azt nem értem, hogy az elhúnyt ember fia miért nem volt ott a toron és hogy miért a testvér, miért nem a gyerek szervezte, tartotta a tort.

Az, hogy még ő van felháborodva, mindennek a teteje.

Anyukád a hely és a modor miatt kérjen elnézést, de szögezze le, hogy nem tetszik neki ez a viselkedés és hogy szerinte mi lett volna a helyes, mi zavarta őt.

2009. jún. 14. 13:43
 34/34 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a válaszokat! Az utolso kérdésére válaszolva hogy miért nem az elhunyt fia rendezte meg a tort? Hát azért mert sem neki sem pedig az öccsének nem volt egy vassa sem. eltemetni sem tudták volna az apjukat,ezt képtelenség lett volna elvárni tőlük.
2009. jún. 14. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!