Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi veszekedés egy kislány...

Családi veszekedés egy kislány miadt?

Figyelt kérdés
Meghalt a nagybátyám vagyis anyukám testvére,tegnap volt a temetés és utána a rokonok eljőttek hozánk ahogy ilyenkor szokás egy halotti torra.Itt most a lényeg az hogy volt ott egy kislány is aki az én unokabátyám gyereke volt.olyan 2-2-fél éves lehetett és ugye mint a gyerekek az elején elvolt aztán már nem maradt az anyukája nem birt vele, ha nem engette menni őssze-vissza a lakásban,akkor visitott szétkőpkőtte a süteményt stb Tudni kell hogy az én anyukám nem birja a gyerek zsivajt+kivolt borulva és hát amikor már a kislány bement a szobájába is és az ágyon ugrált akkor az anyukának azt mondta hogy vigye onnan haza a gyereket és a rokonok előtt leszégyenitette.Az unokaátyám később érkezett oda és amikor a lány elpanaszolta hogy mi tőrtént akkor ő is őssze vesszet anyukámmal és mindenki ideges volt.Szeretett volna a család egy kicsit beszélgetni a 81-éves nagyapámmal de nem tudtak ( aki a családjátol sokáig távol élt mivel elhagyta 6-gyerekét egy másik nőért aki már mostanra persze púp a hátán és most őragségére visszafordult a családhoz.) Szerintettek bunkoság volt anyukámtol hogy kizavarta a rokonokat,mi a véleményetek az egészről?
2009. jún. 13. 15:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tartom bunkóságnak Anyukád viselkedését,legfeljebb nem kellett volna mindenki előtt szólnia. A nőnek kellett volna a gyereket megfegyelmeznie.Nekem is voltak gyerekeim,vannak unokáim.Ezért tudom,hogy egy két éves gyereket meglehet fegyelmezni.Nem köpködhet,nem mehet oda ahova akár,még itthon sem ugrálhat az ágyon,még akkor sem ha unatkozik.Ha nem bírt a gyerekkel,miért nem ment ki vele egy kicsit az udvarra,mig a gyerek megnyugszik.Neki kellett volna tekintettel lennie a gyászoló rokonokra.
2009. jún. 13. 15:52
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem való egy ilyen torra egy ekkora gyerek, ha nem tud viselkedni. Márpedig egy idő után, még ha amúgy bírta is a gyűrődést, a gyerekek általában "kínlódnak" ahogy apám mondta mindig. Szerintem az anyjának kellett volna felismernie, hogy már túllépte a gyerek azt a bizonyos határt. Anyukád biztos gyászában és megbántottságában mondott kicsit erős szavakat, itt mindketten hibásak voltak. Az ilyen helyzetben nehéz eldönteni, kinek illene bocsánatot kérni, és általában emiatt el is szokott húzódni a békülés. A legjobb az lenne, ha kislány anyukája odamenne hozzá és azt mondaná, ne haragudjon, hogy így viselkedett a kislány és rá sem, amiért nem fékezte meg. Erre meg anyukád azt mondaná, hogy ő se haragudjon a kimondott szavakért, de nagyon megbántottnak érezte magát. Esetleg valaki közvetíthetne kettejük közt, aztán majd elcsitul a dolog, a gyász nem olyan könnyen gyógyuló dolog, sajnos.
2009. jún. 13. 15:56
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem anyukádnak igaza volt. Ha nem bírnak a gyerekkel, akkor nem kell elvinni ilyen helyre. Engem is elfenekel anyukám, ha nem viselkedtem rendesen, mikor kicsi voltam. Aztán nem rendetlenkedtem. Mindenre emlékszem, és teljesen igaza volt.

30/N

2009. jún. 13. 15:57
 14/34 A kérdező kommentje:
Hú megosznak a vélemények ugy látom.Egyébként a lány nem felesége az unokabátyámnak,de az teljesen mindegy szerintem attol még a családhoz tartoznak és igen nem kellett volna meghivni őket.Lehet ez most nem ide tartozik de anyukám segitte már ki a bajbol az unokabátyámat és utána meg ő volt a rossz,nem látok rá esély a bocsánat kérésre egyik fél részéről sem talán ez megmagyarázza az unokabátyám távolmaradását is.Nekem ez rossz mert én szeretem az unokatestvéreimet
2009. jún. 13. 16:10
 15/34 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén? szerintem anyukád nem volt bunkó.

1. Egy két éves gyereknek semmi keresnivalója egy temetésen vagy egy halotti toron. HA mégis elviszik a szülők, akkor tanítsák meg viselkedni.

2. HA egy gyerek ugrálna a saját házamban a megkérdezésem nélkül az ágyamon, nem érdekelne, kinek a gyereke, azt hiszem mondanék neki egy-két dolgot az illemről.

3. Mi az, hogy nem tudta megfegyelmezni? Én családi eseményeken kettő, négy és két év közötti kislányra szoktam vigyázni (a sógornőim gyerekei) és nem köpködnek, nem ugrálnak ágyon...

NEm anyukád volt a bunkó, a kislány anyjának kellene elgondolkodnia a nevelési módszerein.

2009. jún. 13. 16:33
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy volt bunkoság,annak a hülye nőnek meg lehetett volna annyi esze hogy nem visz el egy ilyen kicsi gyereket halotti torra.Én is rászóltam volna az biztos.Az unoka bátyád is szégyelheti magát miért anyukáddal veszekszik nevelje meg inkább a kölykét.Iszonyú mennyi hülye ember van.
2009. jún. 13. 16:35
 17/34 anonim ***** válasza:
24%

Ez a helyesírás úristen!

Mindig csak szegény szerelem-szexeseket szoktátok baszogatni, pedig ez nagyon tágya.

2009. jún. 13. 17:07
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
Tágya? Az mi akar lenni? Csak nem helyesírási baki?
2009. jún. 13. 17:09
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

De az, és nem is az egyetlen a másfél sorban :))

Na mindegy.

2009. jún. 13. 17:13
 20/34 anonim ***** válasza:
58%

17:09 és 17:13-as hozzászóló két különböző személy, csak úgy látszik, egyetértünk.

Nem értem, hogy a 77%-os válaszoló miért és kivel kötekszik...

2009. jún. 13. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!