Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "elengedni" a...

Hogyan tudnám "elengedni" a bátyámat?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de nem szeretem amikor a bátyám csajozik.

Akkor mindig féltékenykedem amikor azt látom, hogy egy lányt ölelget, meg puszilgat.

Nem vagyok szerelmes a bátyámba, de valamiért mégis ezt érzem.

2012. márc. 21. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert túl gyerek vagy még ahhoz hogy felfogd az élet menetét és körforgását. Úgy enged el hogy próbáld elengedni.
2012. márc. 21. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig nekem van barátom.
2012. márc. 21. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
és 17 éves vagyok
2012. márc. 21. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Akkor vagy szórakozol itt mert unatkozol vagy abnormálisan gondolkozol. Egyszer felesége is lesz meg talán gyerekei ebbe te bele fogsz halni? szerintem próbálj meg minél előbb valahogy másra koncentrálni.
2012. márc. 21. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld úgy látni, hogy a boldogságához ez is kell; te jót akarsz neki, ezért örülsz, ha barátnője van. :) Ezt mondogasd magadnak. A testvéri szeretet mindig a legerősebb marad, ezt jegyezd meg!
2012. márc. 21. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek.Én is így voltam vele.
2012. márc. 21. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. márc. 21. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha már neked is van barátod, akkor miért zavar, hogy a tesódnak pedig barátnője van?

Tudnod kell, hogy a testvérek között szeretet van normális esetben, a barát-barátnő között pedig szerelem.

Ha neked jó érzés az, hogy van barátod, miért zavar az, hogy a tesód is szeretné ezt a jó érzést magának.

Ha mégis azt érzed, amit érzel, akkor: vagy még mindig nagyon gyerek vagy, és korai még barátot tartanod, vagy valami baj van az egészségeddel, mert az nem normális, hogy két külön-nemű testvér közül bármelyik is így érezzen a tesója iránt, ahogyan te írod.

2012. márc. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!