Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve tartott a kapcsolat a barátnőmmel aki ezalatt hozzám költözött. Kb. két hete rajtakaptam amint a szeretőjével megcsal (az én lakásomban). Higgadtan közöltem velük, hogy szedjék a sátorfájukat és tünjenek el! A volt csajom azonban nem hajlandó elköltözni, mondván hogy nincs hova mennie! Mit tehetek ilyen esetben? Hívjam a rendőrséget? Még véletlenül sem szeretnék elkövetni semmit amivel ő vádolhat meg, de már kezd tele lenni a hócipőm! Kb. két hete itt a nyakamon!2012. márc. 21. 15:14
42/48 anonim válasza:
Adj neki X idő haladékot, hogy összepakoljon és "méltósággal" távozzon.
És ha ezt nem teszi meg nyugodtan hívd ki a rendőrséget, majd ők megteszik a dolgukat.
44/48 anonim válasza:
Eltakarodott már végre a lakásodból?
45/48 anonim válasza:
Szerintem a krva dobta ki a srácot a saját lakásából :DDD
46/48 anonim válasza:
Amilyen ez a pasi lehet, hogy kapott egy balegyenest a csajtól!
47/48 anonim válasza:
Lehet, hogy Chuck Norris a volt barátnője
48/48 anonim válasza:
pörgőrúgással kitette a lakásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!