Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?
Ez nem semmi!
Akkor állj neki úgy összepakolni a ruháit, hogy ott van; ha meg kiveti a hisztit, rendőrség. Szerintem nem fogja megvárni, míg kiérnek.
Tényleg, miért nem megy a szeretőjéhez?
"Drágám, arra gondoltam, megbeszélhetnénk ezt a dolgot egy vacsora mellett. Mit szólnál az X étteremhez? Holnap estére foglaltatok asztalt."
Arra az időpontra odarendelsz egy lakatost egy megbízható barátoddal és lecserélteted a zárat. Az étteremben vacsora után kiugrasz a mosdóba, onnan meg haza. A cuccait összepakolod, miután hazaért az ajtón keresztül közlöd vele, hogy másnap elviszed az általa megadott címre. Ennyi
Szedd össze minden holmiját egy (igény esetén több) szemeteszsákba, csomót rá és bele a kukába. Bocs, inkább a kuka mellé, hátha valaki arra jár, és megtetszik neki...
Ha megy utánad, akkor dobd le a cuccait, ha szerencséd van, akkor utánamegy, Te ekkor bemész a lakásba és kizárod a fenébe. Zárcsere és meg van oldva. Ja és vegyél neki egy doboz nyugtatót, mert tuti idegbeteg lesz!:)
Egyik ismerősöm is hasonlóan járt ő egyik nap bement a rendőrségre tanácsot kérni hogy ilyenkor mi a hivatalos eljárás, mivel az illető tudott hova menni akkor tehát szülei meg neki is volt már valakije így nyugodtan megtehette azt hogy kivágja otthonról ha úgy van akkor a rendőrök segítenek neki. Amit még tudok hogy kell neki adni 3-4 órát hogy össze szedje a cuccait és elhagyja a lakást.
Én azt javaslom neked hogy mond meg neki hogy hétvégén ha tetszik ha nem költözni fog, ha papíron nincs köze a lakásodhoz akkor szó nélkül elküldheted őt ahová gondolja. Lényeg ha nemért a szóból hívjál rendőrt ők majd elintézik. De ha most ki akarod dobni akkor szedd össze a cuccait tedd ki kívülre és mindenképp cseréltess zárat nehogy később visszaéljen a dolgokkal és besurranjon hozzád "átrendezni" a lakást.
Ez szuper, hogy te zaklatod!
Amikor ki akarod tenni, hivjál tanúkat, hogy ne tudja rád fogni, hogy bántalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!