Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dobjam ki a volt...

Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve tartott a kapcsolat a barátnőmmel aki ezalatt hozzám költözött. Kb. két hete rajtakaptam amint a szeretőjével megcsal (az én lakásomban). Higgadtan közöltem velük, hogy szedjék a sátorfájukat és tünjenek el! A volt csajom azonban nem hajlandó elköltözni, mondván hogy nincs hova mennie! Mit tehetek ilyen esetben? Hívjam a rendőrséget? Még véletlenül sem szeretnék elkövetni semmit amivel ő vádolhat meg, de már kezd tele lenni a hócipőm! Kb. két hete itt a nyakamon!
2012. márc. 21. 15:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
A te neveden van a ház , a tiéd teljes mértékben.Megteheted hogy kirakod az ajtó elé a cuccait.De ha nem hajlandó akkor akár rendőrséget is hívhatsz.
2012. márc. 21. 15:32
 12/48 A kérdező kommentje:
Kérdeztem hogy mi az elképzelése. Azt mondta hagyjam békén le zaklassam!
2012. márc. 21. 15:33
 13/48 A kérdező kommentje:
(ne zaklassam!)
2012. márc. 21. 15:33
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy "gyenge" vagy ehhez, hívd segítségül az egyik haverod. Ha nem ért a szóból, ő majd segít felkapni, mint egy lisztes-zsákot, és kifelé!
2012. márc. 21. 15:35
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem semmi!

Akkor állj neki úgy összepakolni a ruháit, hogy ott van; ha meg kiveti a hisztit, rendőrség. Szerintem nem fogja megvárni, míg kiérnek.

Tényleg, miért nem megy a szeretőjéhez?

2012. márc. 21. 15:35
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"Drágám, arra gondoltam, megbeszélhetnénk ezt a dolgot egy vacsora mellett. Mit szólnál az X étteremhez? Holnap estére foglaltatok asztalt."

Arra az időpontra odarendelsz egy lakatost egy megbízható barátoddal és lecserélteted a zárat. Az étteremben vacsora után kiugrasz a mosdóba, onnan meg haza. A cuccait összepakolod, miután hazaért az ajtón keresztül közlöd vele, hogy másnap elviszed az általa megadott címre. Ennyi

2012. márc. 21. 15:37
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze minden holmiját egy (igény esetén több) szemeteszsákba, csomót rá és bele a kukába. Bocs, inkább a kuka mellé, hátha valaki arra jár, és megtetszik neki...

Ha megy utánad, akkor dobd le a cuccait, ha szerencséd van, akkor utánamegy, Te ekkor bemész a lakásba és kizárod a fenébe. Zárcsere és meg van oldva. Ja és vegyél neki egy doboz nyugtatót, mert tuti idegbeteg lesz!:)

2012. márc. 21. 15:37
 18/48 anonim ***** válasza:
95%

Egyik ismerősöm is hasonlóan járt ő egyik nap bement a rendőrségre tanácsot kérni hogy ilyenkor mi a hivatalos eljárás, mivel az illető tudott hova menni akkor tehát szülei meg neki is volt már valakije így nyugodtan megtehette azt hogy kivágja otthonról ha úgy van akkor a rendőrök segítenek neki. Amit még tudok hogy kell neki adni 3-4 órát hogy össze szedje a cuccait és elhagyja a lakást.

Én azt javaslom neked hogy mond meg neki hogy hétvégén ha tetszik ha nem költözni fog, ha papíron nincs köze a lakásodhoz akkor szó nélkül elküldheted őt ahová gondolja. Lényeg ha nemért a szóból hívjál rendőrt ők majd elintézik. De ha most ki akarod dobni akkor szedd össze a cuccait tedd ki kívülre és mindenképp cseréltess zárat nehogy később visszaéljen a dolgokkal és besurranjon hozzád "átrendezni" a lakást.

2012. márc. 21. 15:38
 19/48 A kérdező kommentje:
Persze hogy ki tudnám vágni mindenestől! Csak nem akarok dulakodni vele. Attól félek még a végén én kerülnék bajba.
2012. márc. 21. 15:39
 20/48 anonim ***** válasza:
87%

Ez szuper, hogy te zaklatod!

Amikor ki akarod tenni, hivjál tanúkat, hogy ne tudja rád fogni, hogy bántalmaztad.

2012. márc. 21. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!