Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dobjam ki a volt...

Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve tartott a kapcsolat a barátnőmmel aki ezalatt hozzám költözött. Kb. két hete rajtakaptam amint a szeretőjével megcsal (az én lakásomban). Higgadtan közöltem velük, hogy szedjék a sátorfájukat és tünjenek el! A volt csajom azonban nem hajlandó elköltözni, mondván hogy nincs hova mennie! Mit tehetek ilyen esetben? Hívjam a rendőrséget? Még véletlenül sem szeretnék elkövetni semmit amivel ő vádolhat meg, de már kezd tele lenni a hócipőm! Kb. két hete itt a nyakamon!
2012. márc. 21. 15:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
98%
Hívj rendőrt! Összepakoltatják, eltakarodik. Hihetetlen, hogy milyen rib@ncok vannak. :O
2012. márc. 21. 15:44
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez magánlaksértés, ha rendőrséget hívsz, ő fogja megütni a bokáját...! Fel is jelentheted érte simán.
2012. márc. 21. 15:50
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy így belekontárkodom ..

De a leányzónak milyen háttere van? Mármint hány éves? Szülei hol vannak? Mi a múltja?

Félreértés ne essék, nem védeni akarom (isten ments!) csak lehet, hogy a szülők "szép" szóval tudnának rá hatni, mielőtt tényleg megüti a bokáját ..

2012. márc. 21. 15:54
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell dulakodni,gondolom fürdeni vagy zuhanyozni vagy wc-re ő is szokott menni, az alatt a fontosabb dolgokat összepakolod kiteszed aztán ha végzett megfogod őt is és kiteszed.Az ilyenek úgyse tesznek semmit csak a szájuk jár. Amúgy meg mond meg neki hogy vagy megy vagy hívod a rendőrséget mert zaklat(mindenesetre jogtalanul van a lakásodban) hidd el ha nem megy el addig akkor a rendőrök odaérnek és kirakják. Meg lehet mindent oldani csak akarni kell, az nem kifogás hogy félsz hogy neked lesz belőle bajod....ilyen indokkal hogy a pasim kidobott mert félrek.rtam és lila lett a karom körberöhögik.
2012. márc. 21. 15:54
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki egy nap szabit, de ő ne tudjon róla. Menj el, lesd ki mikor megy el ő is, akkor felmész és kirakod a cuccait, lecseréled, vagy cserélteted a zárat.
2012. márc. 21. 15:55
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vegyél ki egy szabit és lesd ki mikor megy el. ez a legjobb megoldás, amit az előttem lévő írt!

De ne halogasd a dolgot...

2012. márc. 21. 16:13
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár érdekeljen egy ilyen félredugó ribanc sorsa...dobd ki még ma, most már egész jó az idő, menjen az erdőbe lakni.
2012. márc. 21. 16:16
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék neki egy utolsó esélyt mondjuk ma vagy holnap estig, és megmondanám neki hogy ha addigra nem húz el akkor kihívom a rendőrséget.Ha nem megy el kihívhatod, aztán kit érdekel hogy megüti-e a bokáját? ekkora ribit..:S
2012. márc. 21. 16:17
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nincs hová mennie? A szülei is kidobták?
2012. márc. 21. 16:21
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Ugye megírod, hogy mit tettél? (:

Olyan kíváncsi vagyok.

2012. márc. 21. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!