Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?
Mondd neki, hogy menjen a szeretőjéhez. Adj neki 1-2 napot, hogy összecuccoljon. Ha tényleg sehova nem tud menni, akkor ajánld fel neki, hogy körbetelefonálod a barátnőit, hogy valaki fogadja be... Ezt csak nem akarja.
Ha máshogy nem megy, rendőrség.
32-es vagyok.
Nekem lesülne még jobban a bőr a képemről, hogy az ex-em körbetelefonálja a barátnőimet, azzal, hogy nincs hova mennem és ráadásul elhord mindennek.
Bár, ha belegondolok, akinek van képe a szeretőjével abban az ágyban hemperegni, ami a barátjáé..... Akkor visszaszívom ezt a telefonálós dolgot! :)
Csak tedd ki a lakásból.
Hagyjátok már az ilyen hülyeségeket, mint facebook, rendörség, meg szabadságra menés a lotyó miatt.
Meg kell fogni, ami a ribancé, és pakolni ki a folyosóra, vagy az udvarra. A kulcsot visszavenni, mert az nem az övé. Végül kivezetni az ajtón a lotyót , és rácsapni.
De nem holnap kéne, meg holnapután, hanem most.
Illetve abban a percben kellett volna, mikor rajtakapta.
Ne haradudj, kérdező, de az nőszemély hatalmas hülyét csinál belőled. És elsősorban nem azzal, hogy félredugott, az bárkivel megeshet, de egy fikarcnyi önérzettel rendelkező ember ezt még aznap lerendezte volna.
Persze meg is beszélhetitek, meg is bocsáthatsz neki, senkinek semmi köze hozá, de ha döntöttél, márpedig azt írtad, akkor már rég ki kellett volna b@sznod a lakásodból.
Én azt mondom, ne halogasd, reggel sem fog nagyobb hajlandóságot mutatni a távozásra, bőven volt ideje helyet keresnie. Rakd ki most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!