Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dobjam ki a volt...

Hogyan dobjam ki a volt barátnőmet?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve tartott a kapcsolat a barátnőmmel aki ezalatt hozzám költözött. Kb. két hete rajtakaptam amint a szeretőjével megcsal (az én lakásomban). Higgadtan közöltem velük, hogy szedjék a sátorfájukat és tünjenek el! A volt csajom azonban nem hajlandó elköltözni, mondván hogy nincs hova mennie! Mit tehetek ilyen esetben? Hívjam a rendőrséget? Még véletlenül sem szeretnék elkövetni semmit amivel ő vádolhat meg, de már kezd tele lenni a hócipőm! Kb. két hete itt a nyakamon!
2012. márc. 21. 15:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
mégis miért nem hívod a rendőrséget? egy idegen lakik a lakásodban :D majd ők kipakolják és kész, semmi bajod nem lehet belőle
2012. márc. 21. 16:50
 32/48 anonim ***** válasza:
82%

Mondd neki, hogy menjen a szeretőjéhez. Adj neki 1-2 napot, hogy összecuccoljon. Ha tényleg sehova nem tud menni, akkor ajánld fel neki, hogy körbetelefonálod a barátnőit, hogy valaki fogadja be... Ezt csak nem akarja.

Ha máshogy nem megy, rendőrség.

2012. márc. 21. 17:13
 33/48 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó csak ezzel a baj hogy a kérdező miért telefonálná körbe a barátnőit?Megcsalta!Egy k_rva az a csaj.
2012. márc. 21. 17:19
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Van bőr a pofáján, az tuti. Megfogod, megemeled, és kirakod. A cuccait meg kiszórod az ablakon, ha szépen kéri. Többet nem érdemel.
2012. márc. 21. 17:21
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

32-es vagyok.

Nekem lesülne még jobban a bőr a képemről, hogy az ex-em körbetelefonálja a barátnőimet, azzal, hogy nincs hova mennem és ráadásul elhord mindennek.

Bár, ha belegondolok, akinek van képe a szeretőjével abban az ágyban hemperegni, ami a barátjáé..... Akkor visszaszívom ezt a telefonálós dolgot! :)

Csak tedd ki a lakásból.

2012. márc. 21. 17:26
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Dobáld ki az ablakon a ruháit, amikor lemegy érte, zárd ki. Mit aggódsz egy ilyen nő miatt. Teljesen hülyének néz téged.
2012. márc. 21. 17:41
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Kiraktad már azt a k*rvát?
2012. márc. 21. 19:00
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki a facebookjára hogy miért lett kidobva, ki fogadja be? - szerintem lesülne a bőr a képéről :D
2012. márc. 21. 19:55
 39/48 anonim ***** válasza:
Erre kiváncsi lennék én is. Mire vársz még?
2012. márc. 21. 20:11
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már az ilyen hülyeségeket, mint facebook, rendörség, meg szabadságra menés a lotyó miatt.

Meg kell fogni, ami a ribancé, és pakolni ki a folyosóra, vagy az udvarra. A kulcsot visszavenni, mert az nem az övé. Végül kivezetni az ajtón a lotyót , és rácsapni.

De nem holnap kéne, meg holnapután, hanem most.

Illetve abban a percben kellett volna, mikor rajtakapta.

Ne haradudj, kérdező, de az nőszemély hatalmas hülyét csinál belőled. És elsősorban nem azzal, hogy félredugott, az bárkivel megeshet, de egy fikarcnyi önérzettel rendelkező ember ezt még aznap lerendezte volna.

Persze meg is beszélhetitek, meg is bocsáthatsz neki, senkinek semmi köze hozá, de ha döntöttél, márpedig azt írtad, akkor már rég ki kellett volna b@sznod a lakásodból.

Én azt mondom, ne halogasd, reggel sem fog nagyobb hajlandóságot mutatni a távozásra, bőven volt ideje helyet keresnie. Rakd ki most.

2012. márc. 21. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!