Az lehet, hogy nem szeretem eléggé anyukámat?
Valószínűleg az fog a végére kijönni, hogy milyen rossz ember vagyok, de bármiféle súlyosabb indok nélkül, azt érzem, hogy főleg az köt össze minket, hogy az anyám. Érzelmi kapcsolatom szerintem olyan, mint amilyen bárkivel lenne, akivel ennyi ideig együtt kéne élnem. Tehát tudunk szórakozni, beszélgetni. De nem tartom őt jó anyának. Túlvállalta magát, nem érzem, hogy azt kapom tőle, amit szerettem volna, mert nincs elég ideje (van még több testvérem), és nincs pénze, hogy rendesen ellásson minket.. Nem úgy értem, hogy azt várom, hogy konkrétan eltartson, mert van keresetem, de még itthon élek, és azt látom, hogy úgy élünk, mint az állatok. Mindenféle szabályozás, fegyelem, tisztelet nélkül, és emellé még szegényesen is élünk, tehát kb alig van itthonról örömforrás. Nem tudom miért látom ilyen kritikus szemmel a szüleimet, és főleg anyukámat, de úgy érzem, sokkal jobb családunk lenne, ha kicsit észbe kapna, és megnevelne minket.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!